Maximum 1000 TL Monitör Tavsiyesi

melihaktaş

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu hafta içinde uygun bir monitör bulabilirsem sizlerinde yardımıyla kesin alacağım. Oynayacağım oyunlar çoğunlukla Fps tarzı oyunlar arada sırada GTA V oynuyorum. 144 Hz düşündüm ama çok gerekli mi değil mi karar veremedim açıkçası o kadar paraya değer mi bilmiyorum. Ciddi öneriler yapın lütfen buradan gelecek bilgi ile alacağımı belirteyim şimdiden teşekkürler. Sistemim kısaca; 6600k r9 390x tabanlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler tavsiyeniz için. Arkadaşlar 2k monitör çok gerekli mi yoksa 144 hz mi alınmalı bu sistem için 1080p monitör almak ne kadar doğru çok kafam karışık yardımcı olun sorularıma lütfen. Sisteme çok para verdim ama ne kadar doğru 1080P monitör almak? fps tarzı oyunlara ağırlık vereceğim 144 hz ile çok fark var mı kullanan arkadaşlarım aydınlatırsa sevinirim. Bu arada monitörde özellik aramıyorum usb ses çıkışı gibi sadece güzel göstersin oyun ağırlıklı olacak yine tekrarlıyorum 60 hz den 120 veya 144 geçmiş arkadaşlarım çok fark var mı söylerse sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı