Maximum 15000 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık telefonum nihayet bozuldu ve yeni bir telefon almak istiyorum bütçem maximum 15000TL.
Aradığım özellikler şunlar.

-Yüksek batarya.
-Uzun süreli güncelleme desteği.
-5G olmalı.
-Tecno Vivo Omix gibi markalara bulaşmak istemiyorum.

Oyun fazla oynamam sosyal medya ve Netflix tarzı uygulamalar kullanırım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımda 2 3 telefon var ama size de sormak istedim.

İndirimde yakalabilir veya biraz bütçe yükseltirseniz S21 FE.
Şunu söylemek istiyorum 5G diye bir telefon almayın, Türkiye'de 5G neredeyse yok, olan yerlerde bile düzgün çalışmıyor, yani bu özelliğe bağlı kalmayın eğer Türkiye'de yaşıyorsanız, yakın bir zamanda da kullanamayacaksınız düzgün şekilde.

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık telefonum nihayet bozuldu ve yeni bir telefon almak istiyorum bütçem maximum 15000TL.

-Yüksek batarya.
-5G olmalı.

Tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımda 2 3 telefon var ama size de sormak istedim.

Şahsen kullanıyorum ve çok memnunum. 120 Hz ekrana 4500 mAh bataryaya sahip. Batarya rahat günü çıkartıyor. 120W şarj aletiyle 15 dakikada fulleniyor. Bu fiyata biçilmiş kaftan.

-Yüksek batarya.
-5G olmalı.

A35, A54, A55 kesinlikle bu 3 telefon arasından biri olmalı.

İndirimde yakalabilir veya biraz bütçe yükseltirseniz S21 FE.
Şunu söylemek istiyorum 5G diye bir telefon almayın, Türkiye'de 5G neredeyse yok, olan yerlerde bile düzgün çalışmıyor, yani bu özelliğe bağlı kalmayın eğer Türkiye'de yaşıyorsanız, yakın bir zamanda da kullanamayacaksınız düzgün şekilde.

Hocam S21FE çok önerildi bana ama güncelleme desteği neredeyse bitmek üzere o beni tedirgin ediyor biraz.

Dostum hiç düşüme direkt A54 al bütçeni 1000 TL daha artırabilirsen A55 al
A54 bataryası kelimenin tek anlamıyla mükemmel A55'in bataryası ise tek kelime ile muazam
120 Hz ekranlara sahipler, 5 g destekliyorlar A55 4 yıl A54 ise 3 yıl daha destek alacak
Oyun performansı olarak oldukça iyiler fiyatlarında daha iyi olanlar var mı? Var fakat kendi fiyat bandında En iyi ekrana, en iyi yazılıma, oldukça iyi kameralara ve en önemlisi parça kalitesine sahip, al istersen 5 6 sene kullan yine sorunsuz çallışırlar elimde hala J7 A50 A51 A52 var ve sorunsuz çalışıyorlar.
Ben de hem A54 hem de S21 Fer var. Özelikleri sayesinde inanılmaz bir telefon ve çok güçlü A54 ve A55'ten daha iyi bir telefon ama batarya performansı kötü ve Snapdragon işlemcili olanı almazsınız telefon o kadar ısınıyor ki kışın evinizin soğuma derdi kalmaz elimde 54 derecelere kadar telefon yükseldi mobil veri kulanıp görüntülü konuşup telefonla şardayken A54'ün öyle bir sorunu olmadı, A55'in hiç olmaz. Şahsen ben sana 14K ya A54 al rahatına bak bütçeni artırsan A55 al rahatına bak derim. Şahsen yerinde olsam direkt A55 alırım çünkü bataryası ciddien muazam A54'ün bataryası dahi mükemmelken 4nm işlemci sayesinde daha da mükemmel yaptılar. Snapdragon işlemci koymuşlar bence tam anlamıyla mükemmel bir cihaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı