Maximum 4100 TL sistem toplama

luktodoro

Kilopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar kendim ayrı ayrı almak daha mantıklı biliyorum fakat sonra bu sistemi gördüm. Bu fiyata RX 580 8G ve 500GB SSD'nin çok iyi olduğunu fark ettim. Tek sıkıntı PSU markasının Rampage olması tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Bu sisteme baktınız mı? Attığınız sistemden daha iyi gibi duruyor.

Ekran kartını AMD düşünüyorum daha performanslı olduğundan, yine başka öneriniz varsa beklerim teşekkürler.
Arkadaşlar son olarak bu sistemi almaya karar verdim sadece SSD'sini Samsung Evo ile değiştireceğim. Ekran kartı hakkında çok yorum bulamadım. Fikrinizi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bende böyle bir sistem arıyorum vatandan alacaktım kasalar için saatli bomba dediler.ayrı ayrı alsam başka bir dert toplamayı kendim yapamam.gelen parça arızalı çıksa başıma iş açılır.konuyu takipteyim.

Bende böyle bir sistem arıyorum vatandan alacaktım kasalar için saatli bomba dediler.ayrı ayrı alsam başka bir dert toplamayı kendim yapamam.gelen parça arızalı çıksa başıma iş açılır.konuyu takipteyim.
Cidden kasayı veya PSU’ yu opsiyonel değiştirmek olsa iyi fiyatı var fakat Rampage marka kasa + PSU almam. Kendim toplamayı düşünüyorum bu gidişle.

Bazı parçaları düşürerek bu tarzda bir sistem toplayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı