Maximum 500 TL %60 klavye önerisi

Bütçe
500 Lira
500 üstü verilmez diyorsun da birkaç ay sonra elinde kalacak ve iyisini almadığın için daha fazla para harcamak zorunda kalacaksın. 1000 TL bile yeterli değil kaliteli bir %60 klavye için.

500 üstü verilmez diyorsun da birkaç sonra elinde kalacak ve iyisini almadığın için daha fazla para harcamak zorunda kalacaksın. 1000 TL bile yeterli değil kaliteli bir %60 klavye için.
Merhaba,1000 TL yazmak için bir araç için nasıl yeterli değil hadi switch desek yine zaten 120 tane switch 150 TL hadi klavye switchsiz 200 TL olsun yine 350 oluyor ve zaten RGB çok önemli değil nasıl yetmez ve nasıl elimde kalır bu klavye.

Asil klavyeye 500 kagit ustu verilmeli. Bu paraya alacagin klavye seni 1 ay goturur goturmez. Paraniz varken butcenizi artirin.

Merhaba, altta da yanıtlamıştım zaten bu klavye dediğimiz aleti yazmak ve oyun oynamak için kullanacağım nasıl 1 ay götürür ne yapayım klavye ile?

Merhaba, 1000 TL yazmak için bir araç için nasıl yeterli değil hadi switch desek yine zaten 120 tane switch 150 TL hadi klavye switchsiz 200 TL olsun yine 350 oluyor ve zaten RGB çok önemli değil nasıl yetmez ve nasıl elimde kalır bu klavye.

Dostum kafandan hesap yaparak şu şu kadar bu bu kadar diye alışveriş yaparsan zaten tüm ürünler pahalı. Ülkemizde ürünlerin büyük bir kısmı vergiye gidiyor bir kısmı satıcının kârı vs.

O zaman direkt kendi klavyeni kendin üret.

Nasıl elinde kalacağı ise gayet basit, dandik ürün de o yüzden. Kafanızdan hesap yaparak pahalı veya ucuz demek doğru değil. Fiyatı o ise yapacak bir şey yok. Bizde biliyoruz gereksiz pahalı olduklarını.

Merhaba, altta da yanıtlamıştım zaten bu klavye dediğimiz aleti yazmak ve oyun oynamak için kullanacağım nasıl 1 ay götürür ne yapayım klavye ile?

Mekanik ve %60 klavyeyi o fiyata bulmanız mümkün değil.

Dostum kafandan hesap yaparak şu şu kadar bu bu kadar diye alışveriş yaparsan zaten tüm ürünler pahalı. Ülkemizde ürünlerin büyük bir kısmı vergiye gidiyor bir kısmı satıcının kârı vs.

O zaman direkt kendi klavyeni kendin üret.

Nasıl elinde kalacağı ise gayet basit, dandik ürün de o yüzden. Kafanızdan hesap yaparak pahalı veya ucuz demek doğru değil. Fiyatı o ise yapacak bir şey yok. Bizde biliyoruz gereksiz pahalı olduklarını.

Mekanik ve %60 klavyeyi o fiyata bulmanız mümkün değil.

Burada vergi konusunda evet haklısın fakat alta koyacağım klavye K61 nasıl dandik olabilir?

Merhaba,1000 TL yazmak için bir araç için nasıl yeterli değil hadi switch desek yine zaten 120 tane switch 150 TL hadi klavye switchsiz 200 TL olsun yine 350 oluyor ve zaten RGB çok önemli değil nasıl yetmez ve nasıl elimde kalır bu klavye.

120 tane switch'e 150tl nerede bizde alalim. Bu arada sunu soyliyim. Eger dandik bir klavye alirsaniz zamanla basmamaya veya 2 tiklamaya baslar.

Burada vergi konusunda evet haklısın fakat alta koyacağım klavye K61 nasıl dandik olabilir?

En başta söyleyeyim attığınız klavye mekanik değil, mekanik hissiyatlı membran bir klavye. Görüntüsüne göre yargıladığın için nasıl dandik olabilir diyorsun. En fazla 1-2 ay içinde tuşlar tutukluk yapmaya başlar, sert basma sıkıntıları, basmama sıkıntıları. Ayrıca donanım olarak zayıf. Tuş ömrü, tepki süresi v.s.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı