Maximum 500 TL mouse önerisi

Bütçe
500

DirtyDudeSP

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. 5 senedir kullandığım Razer DeathAdder Chroma farem sağ Click'i çift basmaya veya takılmaya başladı. Eskimişken yeni bir ürün almak istiyorum. İncehesap ve İtopya'nın indirimleri güzel oluyor, takip ediyorum. DeathAdder büyüklüğündeki fareler elime cuk oturuyor. Palm tutuşuyla oyun oynuyorum. İndirim falan beklerim idare ediyor emektar. Önerilerinize açığım.

Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000 Dpi RGB Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ben bunu kullanıyorum 3 yıl olmuştur sanırım hiç sıkıntı çıkarmadı bence 500 TL ilen alabileceğiniz en iyi mouse ben Vatan Bilgisayar'dan aldığım için oranın linkini attım.
Hocam bence bu bütçe de Rampage tercih edilmez.

Özellikle şeyi merak ediyorum bu hyperspeed serisi kablosuz olanla bu deathadder v2 çok farkı var mı?
Pek bilmiyorum, kusura bakmayın.
Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000 Dpi RGB Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ben bunu kullanıyorum 3 yıl olmuştur sanırım hiç sıkıntı çıkarmadı bence 500 TL ilen alabileceğiniz en iyi mouse ben Vatan Bilgisayar'dan aldığım için oranın linkini attım.
Rampage ve Everest önermiyorum, çabuk bozulabiliyorlar ve kalitesiz ürünler üretiyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı