Maximum 60 TL Oyuncu Klavyesi Önerisi

Bahadır1907

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu klavyesi yerine çok ama çok kullanışlı klavyeler var üzerinde kırmızı renk var diye bence klavye alma aynen çocuk klavyesi gibi. Sen wasd İ'nin yerini bilmiyorsan oyun oynama. (asla küçümsemek aşağlamak vs gibi bir şey yapmıyorum ve yapmadım kimse beni yanlış anlamasın öyle anlamanızı istemiyorum).

Önerilerim diyebileceğin bir kaç link.

Burada oyun: Frisby FK-WG54QU 2.4 Ghz Nano USB Kablosuz Multimedia Gamer Fiyatı (ürün nasıl bilmiyorum alamadan önce araştırmanı isterim).

Everest KB-855 Siyah Oyuncu Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Microsoft Wired Desktop 400 Klavye & Mouse Set (5MH-00019) Fiyatı Aynı ürünün fiyatı 51 ₺ diğer satıcılarada bakmayı unutma.

Flaxes FLX-343W Kablosuz Klavye Mouse Set Fiyatı

Dip not alta diğer satıcıların indirimlerine bakmayı unutma fiyatın hemen altında.

Bu arada oyun klavyeleri sandığım kadar pahalı değilmiş. Umarım güzel bir tercih yaparsın. Unutma oyun olmasına çok önem verme kullanışlı olmasına önem ver. Aldın bozuldu ondan hayır görmezsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı