Maximum 60 TL Oyuncu Klavyesi Önerisi

Oyuncu klavyesi yerine çok ama çok kullanışlı klavyeler var üzerinde kırmızı renk var diye bence klavye alma aynen çocuk klavyesi gibi. Sen wasd İ'nin yerini bilmiyorsan oyun oynama. (asla küçümsemek aşağlamak vs gibi bir şey yapmıyorum ve yapmadım kimse beni yanlış anlamasın öyle anlamanızı istemiyorum).

Önerilerim diyebileceğin bir kaç link.

Burada oyun: Frisby FK-WG54QU 2.4 Ghz Nano USB Kablosuz Multimedia Gamer Fiyatı (ürün nasıl bilmiyorum alamadan önce araştırmanı isterim).

Everest KB-855 Siyah Oyuncu Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Microsoft Wired Desktop 400 Klavye & Mouse Set (5MH-00019) Fiyatı Aynı ürünün fiyatı 51 ₺ diğer satıcılarada bakmayı unutma.

Flaxes FLX-343W Kablosuz Klavye Mouse Set Fiyatı

Dip not alta diğer satıcıların indirimlerine bakmayı unutma fiyatın hemen altında.

Bu arada oyun klavyeleri sandığım kadar pahalı değilmiş. Umarım güzel bir tercih yaparsın. Unutma oyun olmasına çok önem verme kullanışlı olmasına önem ver. Aldın bozuldu ondan hayır görmezsin.
WASD' nin kırmızı olmasını değil zaten, tuşların altından ledli ışıklandırma olmasını istiyorum. Everest KB-855' e bende baktım fakat çoğu kişi everest almanı tavsiye etmem diyor. Fakat o klavye hem fiyatı uygun hemde tam istediğim gibi. Fakat kötü yorumlar beni şüpheye düşürüyor.

Oyuncu klavyesi yerine çok ama çok kullanışlı klavyeler var üzerinde kırmızı renk var diye bence klavye alma aynen çocuk klavyesi gibi. Sen wasd İ'nin yerini bilmiyorsan oyun oynama. (asla küçümsemek aşağlamak vs gibi bir şey yapmıyorum ve yapmadım kimse beni yanlış anlamasın öyle anlamanızı istemiyorum).

Önerilerim diyebileceğin bir kaç link.

Burada oyun: Frisby FK-WG54QU 2.4 Ghz Nano USB Kablosuz Multimedia Gamer Fiyatı (ürün nasıl bilmiyorum alamadan önce araştırmanı isterim).

Everest KB-855 Siyah Oyuncu Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Microsoft Wired Desktop 400 Klavye & Mouse Set (5MH-00019) Fiyatı Aynı ürünün fiyatı 51 ₺ diğer satıcılarada bakmayı unutma.

Flaxes FLX-343W Kablosuz Klavye Mouse Set Fiyatı

Dip not alta diğer satıcıların indirimlerine bakmayı unutma fiyatın hemen altında.

Bu arada oyun klavyeleri sandığım kadar pahalı değilmiş. Umarım güzel bir tercih yaparsın. Unutma oyun olmasına çok önem verme kullanışlı olmasına önem ver. Aldın bozuldu ondan hayır görmezsin.
Microsoft dışında hepsi dandik klavyeler. Bir halta yaramaz o klavyeler.

Microsoft dışında hepsi dandik klavyeler. Bir halta yaramaz o klavyeler.
Hocam tamam ama zaten elimde Logitech G300s var ayriyeten başka bir mouse almama gerek yok. Hemde o klavye pek hoşuma gitmedi. O yüzden klavyede hem görüntü, hem uygun fiyat, hemde birazda olsa sağlamlık arıyorum. Çünkü klavyeyi çok sert kullanan biri değilim. Klavye ve mouse vurma gibi bir alışkanlığımda yok zaten.

Everest'ten daha kaliteli, birazcık bütçeni aşsa da kaliteli bir klavye. Bütçen artarsa G105 al ama bu da iyidir.
BLOODY B120 Q USB SİYAH GAMİNG MULTİMEDYA KLAVYE
Hocam tavsiyeniz için teşekkürler. Fakat bütçemi çok fazla aşıyor maalesef. :(

Arkadaşlar A4Tech' in bir klavyesini buldum bu nasıl bu iyi midir?
A4 Tech Kd-800L Q Usb Siyah Multimedya-Mavi Led Fiyatı
Türkçe Q yazıyor ama sanırım Türkçe karakterler yok. Onları ayarlayabiliyoruz diye biliyorum. Doğru mudur?

Güncel.
Sanırım bu Türkçe karakterler olan hali ama fotoğraf çok küçük olduğu için görünmüyor.
A-4 Tech Kd-800L A4 Tech Usb,Q Türkçe,Multimedya Mavi Led Fiyatı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı