Maximum 60 TL Oyuncu Klavyesi Önerisi

WASD' nin kırmızı olmasını değil zaten, tuşların altından ledli ışıklandırma olmasını istiyorum. Everest KB-855' e bende baktım fakat çoğu kişi everest almanı tavsiye etmem diyor. Fakat o klavye hem fiyatı uygun hemde tam istediğim gibi. Fakat kötü yorumlar beni şüpheye düşürüyor.

Microsoft dışında hepsi dandik klavyeler. Bir halta yaramaz o klavyeler.

Microsoft dışında hepsi dandik klavyeler. Bir halta yaramaz o klavyeler.
Hocam tamam ama zaten elimde Logitech G300s var ayriyeten başka bir mouse almama gerek yok. Hemde o klavye pek hoşuma gitmedi. O yüzden klavyede hem görüntü, hem uygun fiyat, hemde birazda olsa sağlamlık arıyorum. Çünkü klavyeyi çok sert kullanan biri değilim. Klavye ve mouse vurma gibi bir alışkanlığımda yok zaten.

Everest'ten daha kaliteli, birazcık bütçeni aşsa da kaliteli bir klavye. Bütçen artarsa G105 al ama bu da iyidir.
BLOODY B120 Q USB SİYAH GAMİNG MULTİMEDYA KLAVYE
Hocam tavsiyeniz için teşekkürler. Fakat bütçemi çok fazla aşıyor maalesef.

Arkadaşlar A4Tech' in bir klavyesini buldum bu nasıl bu iyi midir?
A4 Tech Kd-800L Q Usb Siyah Multimedya-Mavi Led Fiyatı
Türkçe Q yazıyor ama sanırım Türkçe karakterler yok. Onları ayarlayabiliyoruz diye biliyorum. Doğru mudur?

Güncel.
Sanırım bu Türkçe karakterler olan hali ama fotoğraf çok küçük olduğu için görünmüyor.
A-4 Tech Kd-800L A4 Tech Usb,Q Türkçe,Multimedya Mavi Led Fiyatı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…