Maximum 60 TL Oyuncu Klavyesi Önerisi

A4 Tech X7-G800V USB Multimedya Oyun Klavyesi Fiyatı
Buyur. Kendim kullanıyorum. Gerçekten Üzmez. 16 adet programlanabilir tuşu var. Tek eksisi boşluk tuşu biraz küçük ama günlük kullanımda bir sorun çıkarmaz.

Ayrıca yanında ses açma kapama tuşları da var.

B120 almayı düşünüyorum büyük ihtimal onu alacağım.

B120' den sipariş verdim. Hepinize yardımcı olduğunuz için tek tek teşekkür ederim.

60 TL'ye oyuncu klavyesi olmaz. Oyuncu klavyesi gibi gösterilmiş klavye olur. Güzel ve standart bir klavye alın.

Hayırlı olsun, inceleme bekleriz. Benim de fiyatından dolayı izlediğim bir klavye, almayı düşünüyorum
@Plyra Ürün elime geçtiğinde küçük çaplı bir inceleme yaparım. Bu arada tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Evet arkadaşlar ürün elime ulaştı. Klavye gerçekten güzel bir tasarıma sahip. Birkaç fotoğraf çektim. Işıkları çok güzel görünüyor ki fotoğrafları gündüz çektim. Gece dahada güzel gözükecektir. Kutudan w, a, s ve d tuşlarını değiştirmek isteyenler için klavyenin normal siyah tuşları ve tuşları sökmek için küçük bir aparat çıkıyor. Bu sayede tuşları çok kolay bir şekilde sökebiliyorsunuz. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Tavsiyeleriniz için herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• adf.jpg
    413,5 KB · Görüntüleme: 145
  • adsf.jpg
    416,9 KB · Görüntüleme: 142
  • asd.jpg
    640,1 KB · Görüntüleme: 151
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…