Banka/Kart Maximum Gaming Kart ile %10 GamingPuan

Tim

Zettapat
Sosyal Tayfı
Katılım
23 Nisan 2015
Mesajlar
11.876
Makaleler
25
Çözümler
605
Yer
Stockholm
Oyun alışverişleri için oldukça iyi bir kampanya. :)

1-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında Maximum Gaming Kart’ınız ile seçili e-ticaret siteleri üzerinden yapacağınız alışveriş işlemlerinde harcama tutarının %10’u kadar, aylık bazda ise azami 100 TL GamingPuan kazanın!
Maximum Gaming Kart Başvuru:
Bankamız müşterisi olmasanız bile Maximum Mobil’den Maximum Gaming Kart başvurusunda bulunabilirsiniz. Uygulamadan başvuracağınız Maximum Gaming Kartlar için; kartınızın fiziksel olarak basılmasını istemiyorsanız sadece dijital kart alarak da kullanabilir, dilerseniz kartınızın üzerinde isim bilgisi yer almadan da kart başvurusu yapabilirsiniz. Uygulama kapsamında detaylı bilgiye maximum.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: Maximum Gaming Kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları, Bankamatik Kartları, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar, standart MaxiPara Kartlar ile yapılan işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya iade işlemi yapılması durumunda yüklenen GamingPuanlar geri alınacaktır. Kampanyaya yalnızca kampanya kurallarında yer verilen seçili internet sitelerinden gerçekleştirilen alışverişler dahil edilecektir.

Kampanyaya Kuralları:
• Kampanyaya dahil e-ticaret sitelerinin listesi için tıklayınız.
• Kampanyada yalnızca kampanyaya dahil e-ticaret siteleri üzerinden yapılan harcamalardan GamingPuan kazanılabilmektedir.
• Kampanya kapsamında müşteri başına aylık kazanılabilecek azami GamingPuan tutarı 100 TL GamingPuan’dır.
• Ödeme kuruluşları, telekomünikasyon, kulüp/dernek, fatura kurumları, sigorta, eğitim, ve vergi ödemelerinden ve Maximum Gaming Kartlar ile ödeme kuruluşu siteleri üzerinde yer alan hesaplara yapılan bakiye aktarım işlemlerinden GamingPuan kazanılamamaktadır.
• T. İş Bankası A.Ş. kampanyayı dilediği zaman sonlandırma hakkını saklı tutmaktadır.

Ödül kullanımı: Kampanya kapsamında kazanılan GamingPuanlar harcama yapılan ayın sonunu takip eden 10 gün içerisinde Maximum Gaming Kart’a yüklenecek olup yükleme sonrası SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. GamingPuanların yüklenebilmesi için yükleme tarihinde Maximum Gaming Kart’ınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir. Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri ay içerisinde azami 100 TL GamingPuan kazanabilecektir. Kazanılan GamingPuanların kullanım süresi 2 yıldır, 2 yılın sonunda kullanılmayan GamingPuanlar silinir.

 

Geri
Yukarı