Maximum Genç kart dijital olarak mı fiziksel olarak mı tercih edilmeli?

Maximum Genç kart için başvuracağım ama başvuru sırasında dijital ya da fiziksel basım şeklinde seçim imkanı sunulmuş. Fiziksel seçersek dijital olarak sunulan avantajlardan yararlanılmayacağını belirtiyor. Ben fiziksel kart istiyorum ama dijitalin çok büyük bir avantajı var mı?
Bir de önce dijitali seçtiğimizde sonradan fiziksel kartınızı da talep edebilirsiniz diye bilgilendirme çıktı. Bu şekilde yapsak dijital avantajlarını da kaybetmeden fiziksel kart elde edebiliyor muyuz kullanıp bilgisi olan var mı?

Dijital kart ayrı alıyorsun, fiziksel kart ayrı. İnternet alışverişleri vs yapacağın zaman dijital kullanarak kampanyalardan yararlanırsın. Fizikselin avantajı da markete vs. gittiğinde temassızla hemen öder çıkarsın.

NFC varsa dijitali de kullanabilirsin fiziksel ödeme yaparken.

Fiziksel tercih edin derim. Fizikselin kampanyaları iyi oluyor. Gerekirse sonradan bir de dijital açarsınız ama ayrı bir karta gerek olacağını düşünmüyorum. Zaten dijital ödemek istediğinizde de işcep’ten QR ile vs ödenebiliyor.

Fiziksel tercih edin derim. Fizikselin kampanyaları iyi oluyor. Gerekirse sonradan bir de dijital açarsınız ama ayrı bir karta gerek olacağını düşünmüyorum. Zaten dijital ödemek istediğinizde de işcep’ten QR ile vs ödenebiliyor.

Ben de aynı düşüncedeyim, telefondan nfc vs. ile uğraşmak istemiyorum açıkçası ama dijitalin kampanyalarından yararlanamayacaksınız dediği için arada kaldım. Maximum genç'i tercih etme sebebim de kampanyalar olduğu için malum.

Yanılmıyorsam örnek şu kampanyadan da yararlanabiliyorum sanırım dijital ya da fiziksel olmasından bağımsız olarak:

Sayfada da şöyle bir bilgilendirme geçilmiş bu da doğruluyor gibi cümlemi:
Kampanyaya dahil olan kartlar ve işlemler: Maximum Genç Kredi Kartı ve Maximum Genç Bankamatik Kartı

Son düzenleme:
QR ile ödeniyorsa dediği gibi en mantıklısı fiziksel.

Ben de aynı düşüncedeyim, telefondan nfc vs. ile uğraşmak istemiyorum açıkçası ama dijitalin kampanyalarından yararlanamayacaksınız dediği için arada kaldım. Maximum genç'i tercih etme sebebim de kampanyalar olduğu için malum.

Yanılmıyorsam şu kampanyadan da yararlanabiliyorum sanırım dijital ya da fiziksel olmasından bağımsız olarak:

Sayfada da şöyle bir bilgilendirme geçilmiş bu da doğruluyor gibi cümlemi:
Kampanyaya dahil olan kartlar ve işlemler: Maximum Genç Kredi Kartı ve Maximum Genç Bankamatik Kartı
Evet. Genç kart gaming platformu, kafelerde %20, bazen ulaşım biletleri gibi kampanyalar yapıyor. Ben fiziksel kart kullanıyorum, kampanyaları oldukça iyi. Dijital ihtiyacım olursa da QR kullanıyorum (Apple kullanıcısıyım, NFC yok). Bir sorun yaşamadım henüz.

Maximum Genç kart için başvuracağım ama başvuru sırasında dijital ya da fiziksel basım şeklinde seçim imkanı sunulmuş. Fiziksel seçersek dijital olarak sunulan avantajlardan yararlanılmayacağını belirtiyor. Ben fiziksel kart istiyorum ama dijitalin çok büyük bir avantajı var mı?
Bir de önce dijitali seçtiğimizde sonradan fiziksel kartınızı da talep edebilirsiniz diye bilgilendirme çıktı. Bu şekilde yapsak dijital avantajlarını da kaybetmeden fiziksel kart elde edebiliyor muyuz kullanıp bilgisi olan var mı?
Maximum Genç başvurmadan önce Bonus Genç incelemenizi öneririm. Fiziksel iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı