Maximum puanın kullanılabileceği e-ticaret platformu var mı?

Leonidas02

Kilopat
Makaleler
4
Bugün bıtecek olan 640 lıralık puanım var ve sanssızlık eseri oglen dısarıda kartımı kaybettım. Bu puanı harcayabılecegım bır platform yok mu? Amazon, HB ve Migros'da denedım ancak puan kullan gıbı bır şey cıkmadı.

Pazarama kısmında 0 puan gozukuyor. Pazarama da kullanamıyorum. Daha once de bu sebeple aramıstım ancak var bızde gozukuyor deyıp gecılıyor.
Kredi kartı mı?
Banka kartı hocam.

Ne banka kartım ne de kardesımın kredı kartıyla olmasına ragmen odeme kısmında puan goremıyorum. Bende mı hata var?

Pazarama kısmında 0 puan gozukuyor. Pazarama da kullanamıyorum. Daha once de bu sebeple aramıstım ancak var bızde gozukuyor deyıp gecılıyor.

Banka kartı hocam.

Ne banka kartım ne de kardesımın kredı kartıyla olmasına ragmen odeme kısmında puan goremıyorum. Bende mı hata var?
Hocam kartınızda para puan olması halinde gözükmesi lazım . Mobile uygulamadan puanlarınızı yeniden kontrol eder misiniz .

Hocam kartınızda para puan olması halinde gözükmesi lazım . Mobile uygulamadan puanlarınızı yeniden kontrol eder misiniz .
Maalesef. Sanırım hepsiburada hesabımda sıkıntı var. Babamın paraf puanları da gozukmuyor. Yenı hesap acsam kart bılgısı yok. Neyse saglık olsun. Tesekkurler cevaplarınız ıcın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı