Maximus V Formula z77 sistem toplama

• Konuyu başlatan sabricem12
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.208
Ben en iyisi biraz ara veriyim hele bi alacagım hafta gelsin ondan sonra sizlerle burda en iyisini yaparız hem yalan soylediğimi düşünen olursa ozaman 1 hafta sonra alınacagı için rahatlıkla tartışabiliriz burda. Hepinize çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arap, sabunu bol bulunca bilmem neresine sürermiş derler :) Sistem güzel ama amacın ne bu sistemle. Arkadaşlar haswell bekle demiş niye demiş bilmiyorum ama benim anladığım kadarıyla sağlam bir oyun kasası kurmak istemişsiniz ve böyle öngörerek yorumlayacam...
1- İntelin en üst seviye ve bununla uyumlu en pahalı seri anakartına ne gerek var ? AMD 8350 bile fazla ama ileriye dönük olarak daha mantıklı. Amaç oyun oynamaksa işlemcilere oyunlarda ne kadar iş düşüyor bir araştır derim. Bence buradan gelecek farkı başka yerlere harca.
2- Madem bu kadar para var ve azcık ta fantazi yapacaz nerde en az 250 gb ve üzeri SSD. Mesela OCZ Vector serisi afilli ve kalite olmaz mı? 2 oyun kursan yarısı da windows aha kızardı senin 128 GB SSD.
3- Kafandan CF geçiyorsa 850 W Gold ve daha kaliteli bir marka mesela Corsair HX serisi olabilir, PSU al.
4- Ramleri CL9 1866 mhz ile güncelle.
5- Azcık daha fantazi mesela güzel bir sıvı soğutucu alsan şık durur sisteme de yakışır hani :)
6- Klavye mouse için logitech ten şaşma A4 tech ne yav kapımdan içeri sokmam parmaklarıma yazık :)
7- Bu sisteme o kasa biraz yavan kalmış ben olsam : VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - LEVEL 10 GT FULL TOWER OYUNCU KASASI - Bilgisayar Kasas
veya
VATAN COMPUTER - CORSAIR - GRAPHITE SER arasında tercih yapardım, seçimin kötü değil ama gösterişsiz ve düz bir kasa.
8- Gelelim en zoru ve önemlisi ekran kartına... HD 7990 şahane ama GTX 780 de baya kral GTX 690 da öyle bu üçü seni en zorlayacak kısım. Ben 7990 tercih ederdim...

Umarım beni yanlış anlamazsın tecrübeme ve bu işlere olan ilgime ve tabiki zevkime güvenerek önerilerde bulunuyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı