Maximus V Gene, 3770K, HD7970 Matrix Sistem

NirvanA1

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE)
Arkadaşlar, Nisana ya da Hazirana doğru bu sistemi sipariş ediceğim, sistemi kendim topladım hiç kimseden yardım almadan. Bi sorun var mı ?

ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar

Ekran Kartı: VATAN COMPUTER - ASUS - HD7970 Matrix Platinium DirectCU II GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart Crossfire yapabilme ihtimalim var, 2 tane alabilirim.

Güç Kaynağı: VATAN COMPUTER - OCZ - FATAL1TY SER

Kasa: TeknoBiyotik: AeroCool XPREDATOR WHITE Big Tower Kasa - Kasa - PC Bileşenleri

Kasayı ayrı yerden alıyorum. Ekran kartı ve PSU İnternet stoklarında olmadığından listeye ayrı ekledim. Burdaki Vatan'dan getirteceğim onları.

Tabi o zamana kadar yeniden sistemi toplarım 3-4-5 aya çok değişir teknoloji. Ram ler 2 tane 16 GB yapacağım.

Sizden birde SSD, işlemci soğutucusu istiyorum.

Benim tavsiyem CrossfireX yapma şansın varsa ASUS DirectCUII GTX670 SLI yapmandır.

O Asus anakarta o ekran kartı. Şaheser yaratmışsın Sistem muhteşem gerçekten. Şu an pek vaktim yok onun için işlemci soğutucusunu ve SSD'yi sonra ekleyeceğim. Sen bütçeni belirtmemişsin. Onu belirtirsen iyi olur.

SSD olarak: Corsair Neutron GTX serisi iyidir.
CPU cooling ise bence: Corsair H80 veya H100.

HD 8000 serisi çıkacakmış, ertelemem gerekebilir 8900 Ailesi çıkınca onunla toplarım bir de. Anakartlar gidecek İntel işlemci satmayı bırakacaktı sanırım. Öneriniz ne ? Sistemi topluyayım mı ? Yoksa bekleyip işlemci konusunda ne olacağını mı bekleyelim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…