Kaan Cantaşır
Hectopat
Daha fazla
cevabın için teşekkür ederim. bu psu da anakartım için 8+4 pin cpu kablosu mevcut mu yoksa ayrıca kablo almam gerekiyor mu?
Cevabın için teşekkür ederim. Bu PSU da anakartım için 8+4 pin CPU kablosu mevcut mu yoksa ayrıca kablo almam gerekiyor mu?
Trollden kastın ne anlamadım. Fakat amd karşıtı değilim sadece dilim çok yandı geçmiş yıllarda artık intel tarafına dönmek istiyorum. Ve cihazı ayağa kaldırmak zorundayım haliyle elimdeki cihazlardan kurtulmam şu an mümkün değil.Eğer troll değilsen ve gerçekten 80000 bütçen varsa saniye bekleme, o işlemci ve anakarttan kurtul. 5950X senin gibiler için var.
Evet gördüm açıklamada yazanlarını anakartımın 8+4 pin cpu girişleri mevcut şöyle göstereyim.Açıklamada 4 adet 6+2 pin, bir adet 24 pin, 2 adet de 8 pin CPU kablosu var yazıyor.
önerilerin için teşekkür ederim. önümdeki yakında dönemde değiştirme ya da yenileme fırsatım olur ise amd ile yola çıkarım kalitesi devam ederse. tavsiye edilen psu da pahalı ya da ucuz olmasından yana bir sorunum yok sadece 2 günden beri 8+4 pin cpu psu kablo konusu canımı sıktı. burası dahil çok fazla forum ve kaynaklara baktım kimi sadece 8 pin yeter kimi 8+4 takman lazım. haliyle ? işaretleri kafamda sıklaşmaya başladı. önerilen psu kutu içeriğinde 8+4 pin kablo var mı halen bilemiyorum asus un kendi sitesinde de açıklayıcı kaynak bulamadım. ya da 8 pin çıkışı olduğundan (tavsiye edilen 1200w psu için) 8+4 pin cpu kablosu almalımıyım?Geçmiş yıllarda dilinin yanma sebebi geçmişte AMD'nin işlemci konusunda başarısızlığı. Ryzen serisi çıktığından beri oldukça iyi bir seri, özellikle 5000 serisi. 11700K + Z490 Maximus yerine 5900X + B550 alır çok güzel tokatlardınız. 12C-24T olmasından ötürü çoklu çekirdek gücü devasa.
Neyse, olan olmuş almışsın çoktan. Öneriye gelecek olursak yukarıdaki ROG Thor iyidir.
Daha ucuz olsun dersen şu da var.
Asus ROG-STRIX-1000G 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG-STRIX-1000G 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG-STRIX-1000G 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 7.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence de. 11700K + Z490 ikilisi yerine R9 5900X + Güçlü bir B550 alabilirdiniz. Ancak almışsınız. Neyse. Benim önereceğim ise kablo konusunda bir sıkıntı yaşamak istemiyorsan ve iyi bir güç kaynağı istiyorsan ve elindeki donanımlara göre ve ileride büyük ihtimalle 3070 istiyorsun gibi duruyor. Sana önerim full modüler ve 80+ Gold ve minimum 750W ve üstü bir PSU almanı öneririm. @BerkayZ87 hocamın da önerdiği gibi Asus ROG Thor serisi biçilmiş kaftan. Bunun dışında Corsair RM serisine bakmanı öneririm.Geçmiş yıllarda dilinin yanma sebebi geçmişte AMD'nin işlemci konusunda başarısızlığı. Ryzen serisi çıktığından beri oldukça iyi bir seri, özellikle 5000 serisi. 11700K + Z490 Maximus yerine 5900X + B550 alır çok güzel tokatlardınız. 12C-24T olmasından ötürü çoklu çekirdek gücü devasa.
Neyse, olan olmuş almışsın çoktan. Öneriye gelecek olursak yukarıdaki ROG Thor iyidir.
Daha ucuz olsun dersen şu da var.
Asus ROG-STRIX-1000G 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG-STRIX-1000G 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG-STRIX-1000G 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 7.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence de. 11700k + Z490 ikilisi yerine R9 5900X + güçlü bir B550 alabilirdiniz. Ancak almışsınız. Neyse. Benim önereceğim ise kablo konusunda bir sıkıntı yaşamak istemiyorsan ve iyi bir güç kaynağı istiyorsan ve elindeki donanımlara göre ve ileride büyük ihtimalle 3070 istiyorsun gibi duruyor. Sana önerim Full modüler ve 80+ Gold ve minimum 750W ve üstü bir PSU almanı öneririm. @BerkayZ87 hocamın da önerdiği gibi ASUS ROG Thor serisi biçilmiş kaftan. Bunun dışında Corsair RM serisine bakmanı öneririm.