Maxsecure güvenli midir?

Naju323

Femtopat
Livesplit adındaki speedrun sayacını indirdim, daha sonra VirusTotal'de tarama yaptığım zaman tüm antivirüsler temiz olduğunu söylerken maxsecure içinde trojan olduğunu söylüyor. Bu maxsecure adındaki antivirüs güvenli midir? Veya tespitleri doğru mudur?

Dosya Ekleri

• sdasdas.PNG
    sdasdas.PNG
    85,6 KB · Görüntüleme: 83
Livesplit adındaki speedrun sayacını indirdim, daha sonra VirusTotal'de tarama yaptığım zaman tüm antivirüsler temiz olduğunu söylerken maxsecure içinde trojan olduğunu söylüyor. Bu maxsecure adındaki antivirüs güvenli midir? Veya tespitleri doğru mudur?
Hocam doğru siteden indirdiyseniz güvenilir bir program ben daha önce kullandım ayrıca maxsecure güvenilir değil.

Ayrıca hocam .zip dosyasından virüs olup olmadığı anlaşılmaz .exe'yi taratmanız laızm.

YouTube'dan izlediğim her videoda ve internetteki her yerde burayı gösteriyordu. Bende buradan indirdim.
İndirdiğiniz sitenin linkini atar mısınız?

YouTube'dan izlediğim her videoda ve internetteki her yerde burayı gösteriyordu. Bende buradan indirdim.
Güvenilir hocam.

Ayrıca hocam. ZIP dosyasından virüs olup olmadığı anlaşılmaz .exe'yi taratmanız laızm.

İndirdiğiniz sitenin linkini atar mısınız?

Güvenilir hocam.

Uygulamayı buradan indirdim: LiveSplit

Ayrıca .exe'yi taratmam gerektiği hakkında verdiğiniz öneri için teşekkürler. .exe'yi taratınca bir sorun çıkmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı