Maxtor CTG8 incelemesi

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.227
Makaleler
65
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Selamlar, ürünün 10 gramı 74 TL olunca aldım. Dark X120 bloğuna MSI yüksek basınçlı olmayan bir fan taktım. Dark'tan çıkan macunla 10 dakikalık Small FFT'de 85 dereceye kadar yükselirken Maxtor CTG8 ile en fazla 77.1 dereceyi gördüm. Dark mı çok kötüydü bu mu iyi bilemedim. Arada ciddi bir fark var. Bu fiyattaki macun için gayet iyi değerler. Macun akışkan bir yapıya sahip değil. Hatta bayağı bildiğiniz çimento gibi. O nedenle kutudan çıkan spatulayı saklamanızı tavsiye ederim. İşlemci:
  • Ryzen 3600 4.2 GHz 1.16V
Laptopta pump out yapacak mı bilmiyorum ancak yine de arkadaşın laptobuna sürdüm. Birazdan fanı değiştirip onda da bir süre kullandıktan sonra sıkıntı olacak mı olmayacak mı göreceğiz. Bu fiyatta 10 gramlık böyle bir macun bence gayet iyi. 13 w/mk falan yalan tabi ki. Onun ihtimali uzayın içinde yok. :D

1680959848452.png

YVrbStWF94.png

Selam, ürünün 10 gramı 74 TL olunca aldım. Dark X120 bloğuna MSI yüksek basınçlı olmayan bir fan taktım. Dark'tan çıkan macunla 10 dakikalık small Fft'de 85 dereceye kadar yükselirken maxtor ctg8 ile en fazla 77.1 dereceyi gördüm. Dark mı çok kötüydü bu mu iyi bilemedim. Arada ciddi bir fark var. Bu fiyattaki macun için gayet iyi değerler. Macun akışkan bir yapıya sahip değil. Hatta bayağı bildiğiniz çimento gibi. O nedenle kutudan çıkan spatulayı saklamanızı tavsiye ederim. İşlemci:
  • Ryzen 3600 4.2 GHz 1.16v
Laptopta pump out yapacak mı bilmiyorum ancak yine de arkadaşın laptopuna sürdüm. Birazdan fanı değiştirip onda da bir süre kullandıktan sonra sıkıntı olacak mı olmayacak mı göreceğiz. Bu fiyatta 10 gramlık böyle bir macun bence gayet iyi. 13 w/mk falan yalan tabii ki. Onun ihtimali uzayın içinde yok. :D

Eki Görüntüle 1732238

Eki Görüntüle 1732237

Aslında önemli olan uzun vadede kullanım kullanan arkadaşlarım zaten sürerken kuru olduğu için çok kısa sürede yenilemeleri gerektiğini söylediler. Böyle durumlarda düzgün yalan atmayan markalar tercih edilmeli. Bu arada 10gr aldıysan torununa kadar gider o macun çok kullanmıyorsan keşke 4gr alsaydın.

MX-4 ile kıyaslı bir rehber de vardı.

Güzel macun, gramaj bazında bakarsak no-name macunlardan kat kat iyidir. Tabii yapısı katımsı olduğu için iyi sürülmediği takdirde 6-7 ay sonra belki 12 ay sonra tamamen yok olabilir.

GPU haricinde kullanılabilir diye düşünüyorum, GPU tarafında Wipaste C2 veya CTG9E bakılmalı.

Elinize sağlık güzel inceleme olmuş.

R5 5500'ün üstünde Eylül'den beri sürülü. Yükte 70-71 arası maksimum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı