Laptopta çok az macun kullanılabiliyor çünkü pump-out effect diye bir şey var. MX6 kullanabilirsin.
Hocam şu an elimde sadece bu var, kullansam problem olur mu yani bu macunla?
Isınma sorunu kısa süre içerisinde tekrar olacaktır ama kısa süreli kullanılacaksa olur.
Hayır hocam aslında ısınma sorunu yok, sadece temizliğini yaptırıyorum. Termal macununu yenileteyim dedim. Yani direkt bakım amaçlı kullansam bir şey olur mu?
Uzun vadede iyi olmaz çünkü macunu sürdüğünüz yerde bulamayabilirsinizBu da demek oluyor ki ısınma sorunu olacak.
Hocam çok soru sordum ama diyorsunuz ki macununu yenilemeyin, böyle kalsın doğru mu? İyi bir bilgisayarcıya götürüyorum, kendimde varken bunu kullansın dedim ama madem öyle kendisine termal macun değişimi yapmasını söyleyeyim mi? Onda iyi macun vardır diye umuyorum.
Macun değişimi yapmasın hiç. Yüzlerce macundan sadece bir kaç tanesi laptoplarda iyi sonuç veriyor. Kaldı ki bilgisayarcıların kullandıkları macunları biliyoruz, diş macunundan farksız.
Ayrıca bu durumun macunun kalitesi ile ilgisi yok. Macunun viskozite değeri yani katılık değeri önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.