Maxtor CTG8D vs MX-4

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 807

tii

Kilopat
Makaleler
3
Hemen hemen yakın performans diyorlar, 4gr fiyatının bu kadar uygun olduğunu görmek bir dikkatimi çekmedi değil. Alınır mı?
Bizzat maxtor macun kullanmış biri olarak kesinlikle üstündeki değer kadar performans vermiyor. O yüzden mx-4 alın.

Bizzat maxtor macun kullanmış biri olarak kesinlikle üstündeki değer kadar performans vermiyor. O yüzden mx-4 alın.

Maxtor macun kullandınız da aynı ürünü kullandınız mı o lazım?

CTG8 modelini kullandım, uzmedi, kac aydir kullaniyorum. Ancak uzun omurlu degil. Bunlar yerine 2 gr MX-6 alın daha iyidir.

CTG8 modelini kullandım, uzmedi, kac aydir kullaniyorum. Ancak uzun omurlu degil. Bunlar yerine 2 gr MX-6 alın daha iyidir.
MX-4 ile 6 arasında ekran kartı performansı dışında çok bir fark yok diye biliyorum. 4 gr MX-4 yerine 6 mı önerirsiniz genede?

Hemen hemen yakın performans diyorlar, 4gr fiyatının bu kadar uygun olduğunu görmek bir dikkatimi çekmedi değil. Alınır mı?
İncelememe bakabilirsiniz.

Ctg8 modelini kullandım, uzmedi, kac aydir kullanıyorum. Ancak uzun omurlu degil. Bunlar yerine 2 gr MX-6 alın daha iyidir.

Firma modeller arasında sadece paket farkı olduğunu macunların aynı olduğunu söyledi. Ben ctg8 modelini kullandım:)

Macun kaç ay gidiyor?

Hocam sizin incelemede hata olduğunu düşünüyorum ben ctg8'den thermal grizzy krynout a geçtim 10 derece fark etti.

Hocam sizin incelemede hata olduğunu düşünüyorum ben ctg8'den thermal grizzy krynout a geçtim 10 derece fark etti.
Hem 3600X'te hem de 5600 modelinde değiştirme fırsatı buldum. İnternetteki diğer kullanıcıların da testleri benimkiyle örtüşüyor. Hata olduğunu düşünmeye devam edebilirsiniz bence bir sıkıntı yok. Ayrıca aradaki farkın oluşması birçok etkenden olmuş olabilir, bu kadar vasıfsızca yorum yapmaya gerek yok.

Macun kaç ay gidiyor?
Bayağı oldu değiştirmeyeli hala performansı yerinde. Ne kadar olduğunu hatırlamıyorum ama dayanıklı olmasa şimdiye performans kaybı olmuştu.

Firma modeller arasında sadece paket farkı olduğunu macunların aynı olduğunu söyledi. Ben ctg8 modelini kullandım:)
Hangi firma yapmış bu açıklamayı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı