Mayın Tarlası Şans Tıkı

ndzlzxczxczxca

Hectopat
Arkadaşlar aşağıya atacağım resme bakarsanız, mayın tarlasında tıkandığımı görürsünüz. Buradan nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum. Oyunu şans üzere bitirmek üzere ikisinden birine tıkladım ama mayına tıklamışım ve kaybettim.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Mayın tarlasının belli kuralları vardır, öyle tamamen şansa dayalı bir oyun değildir.

Bahsi geçen durum şansa bağlıdır. Verdiğiniz linki ben hali hazırda vermiş, hatta derece sıralamasında adı olan birisiyim. Attığınız linkte zaten Guessing adında bir bölüm var. Kendinizle çelişiyorsunuz.

Anlatamıyorum galiba. Size göre ben de iyi oynuyorum. Ama bu oradaki olayın şans olmadığı anlamına gelmez. Mayınsa yeni oyun baslatirim diyerek düşünmeden birine basıyoruz. Çünkü düşünecek bir şey yok. Oyunu iyi oynamak dediğiniz de hizlanmak. 8 sayıya bakıp siz de saatlerce oynarsanız öyle olabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı