Mayıs 2021 Technopat DDoS Saldırıları

@oktercann belirttin saldiri yaptigini, aldin ilgini artik cik git. İste guzel ebeveyn olmamanin dogurdugu sorunlar, cocugun senden ilgi gormedigi icin, gidip tek amaci bilgi alışverişi yapmak olan foruma saldirip, ilgi bekliyor. Yazik.

🍿🍿🍿 :p Kısa sürecek bir olay, 1 haftadan uzun süreceğini düşünmüyorum :) Keyfini çıkarmak lazım. Ancak saldırı yapan arkadaşa katıldığım tek bir konu var, Cloudflare'e çok güvenilmesi.
Valla bu konuda demiş olmam lazım, 1 ay da sürse hazırız. İlk kurulduğumuz dönemlerde uzuuuun bir süre videolara dislike saldırısı yapan bir grup vardı. Like/dislike kapatmadık bile :)

Bazı şeyleri artık daha anlayışla karşılıyorum. İşi bir parçası artık.

Hocam yeni gelen işlemci ile RAM'in son durumu nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi bu konuda demiş olmam lazım, 1 ay da sürse hazırız. İlk kurulduğumuz dönemlerde uzuuuun bir süre videolara dislike saldırısı yapan bir grup vardı. Like/dislike kapatmadık bile :)

Bazı şeyleri artık daha anlayışla karşılıyorum. İşi bir parçası artık.

Hocam yeni gelen işlemci ile RAM'in son durumu nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart gelmediyse neye takacaklar? Muhtemelen o gelirse onun da videosunu yaparlar. Ki merak ediyorum acaba hangi model ve kaç NVMe slotu var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı