YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #241 feahleinda_ dedi: Anakart gelmediyse neye takacaklar? Genişletmek için tıkla... Genel olarak durumu merak ettim hocam.
feahleinda_ dedi: Anakart gelmediyse neye takacaklar? Genişletmek için tıkla... Genel olarak durumu merak ettim hocam.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 21 Mayıs 2021 #242 Recep Baltaş dedi: Valla bu konuda demiş olmam lazım, 1 ay da sürse hazırız. Genişletmek için tıkla... Vicdan azabı diyor ancak kendisi de sadece canının sıkıldığının farkında Birkaç güne bile unutur... YiğitSRN dedi: Genel olarak durumu merak ettim hocam. Genişletmek için tıkla... İmzandaki "düzletin" yanlış, gülücük atmadım bak
Recep Baltaş dedi: Valla bu konuda demiş olmam lazım, 1 ay da sürse hazırız. Genişletmek için tıkla... Vicdan azabı diyor ancak kendisi de sadece canının sıkıldığının farkında Birkaç güne bile unutur... YiğitSRN dedi: Genel olarak durumu merak ettim hocam. Genişletmek için tıkla... İmzandaki "düzletin" yanlış, gülücük atmadım bak
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #243 Dümdüz dedi: Vicdan azabı diyor ancak kendisi de sadece canının sıkıldığının farkında Birkaç güne bile unutur... İmzandaki "düzletin" yanlış, gülücük atmadım bak Genişletmek için tıkla... Düzeltirim.
Dümdüz dedi: Vicdan azabı diyor ancak kendisi de sadece canının sıkıldığının farkında Birkaç güne bile unutur... İmzandaki "düzletin" yanlış, gülücük atmadım bak Genişletmek için tıkla... Düzeltirim.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 21 Mayıs 2021 #244 @Recep Baltaş Arkadaş hızını alamayıp galiba DH'ye dalıyor bir yavaşlık yaşıyorum.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Mayıs 2021 #245 Şükrü Ali Ögel dedi: @Recep Baltaş Arkadaş hızını alamayıp galiba DH'ye dalıyor bir yavaşlık yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Dalıp çekmiş bile. Dalga geçer gibi kusura bakma diyor bir de.
Şükrü Ali Ögel dedi: @Recep Baltaş Arkadaş hızını alamayıp galiba DH'ye dalıyor bir yavaşlık yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Dalıp çekmiş bile. Dalga geçer gibi kusura bakma diyor bir de.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 21 Mayıs 2021 #246 Tortue dedi: Dalıp çekmiş bile. Dalga geçer gibi kusura bakma diyor bir de. Genişletmek için tıkla... Ciddiyim şaka değil DH girerken bekliyorum.
Tortue dedi: Dalıp çekmiş bile. Dalga geçer gibi kusura bakma diyor bir de. Genişletmek için tıkla... Ciddiyim şaka değil DH girerken bekliyorum.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Mayıs 2021 #247 Şükrü Ali Ögel dedi: Ciddiyim şaka değil DH girerken bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Harbiden girmiyor. Yaptığı saldırıyı anlayıp kendileri manuel önlem alıyor olabilirler şu anda.
Şükrü Ali Ögel dedi: Ciddiyim şaka değil DH girerken bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Harbiden girmiyor. Yaptığı saldırıyı anlayıp kendileri manuel önlem alıyor olabilirler şu anda.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 21 Mayıs 2021 #248 @Tortue H-Hocam ciddiyim DH çöktü. DH çöktü arkadaş hızını alamadı baktı TP insanlar iyi niyetli dedi bari DH duygusuz konu dışı elemanlarına dalayım. Üstat bu ne hız barikat tutmaz.
@Tortue H-Hocam ciddiyim DH çöktü. DH çöktü arkadaş hızını alamadı baktı TP insanlar iyi niyetli dedi bari DH duygusuz konu dışı elemanlarına dalayım. Üstat bu ne hız barikat tutmaz.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Mayıs 2021 #249 Şükrü Ali Ögel dedi: @Tortue H-Hocam ciddiyim DH çöktü. Eki Görüntüle 1033417 Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam bu arkadaşa Tesla'nın sitesini söyleyin en azından piyasa için Elon'a haddini bildirsin.
Şükrü Ali Ögel dedi: @Tortue H-Hocam ciddiyim DH çöktü. Eki Görüntüle 1033417 Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam bu arkadaşa Tesla'nın sitesini söyleyin en azından piyasa için Elon'a haddini bildirsin.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 21 Mayıs 2021 #250 Tortue dedi: @Recep Baltaş hocam bu arkadaşa Tesla'nın sitesini söyleyin en azından piyasa için Elon'a haddini bildirsin. Genişletmek için tıkla... Elon işini bilir :d.
Tortue dedi: @Recep Baltaş hocam bu arkadaşa Tesla'nın sitesini söyleyin en azından piyasa için Elon'a haddini bildirsin. Genişletmek için tıkla... Elon işini bilir :d.