Mayıs ayında YKS netleri nasıl olmalı?

FQuexs

Hectopat
Katılım
4 Mart 2021
Mesajlar
111
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, hazır sınava da 20 gün kalmışken yazmak istedim. Günlük ortalama 6-7 saat çalışıyorum, TYT 90 AYT 50 civarı şu anlık normal midir? OBP de yüksek olmadığı için özellikle AYT'ye en az 10 net daha koymaya çabalıyorum, TYT deneme sıklaştıkça 5-6 net daha koyar diye düşünüyorum. Fakat yaklaştıkça AYT özellikle korkutuyor. Sizin tavsiyeniz var mı ya da şu an iyi mi? OBP 80-81 arası.
 
Hocam netlerimiz aynı civarda şahsen ben 30k civarı istiyorum. Benim de kurumsal denemelerde AYT 50 net çıkıyor ancak ÖSYM sınavlarında ,çıkmış sorularda vesaire 65 civarına rahat çıkartıyorum. Yani çıkmış sorularda asıl netinizi görebilirsiniz diye düşünüyorum.
 
Hocam netlerimiz aynı civarda şahsen ben 30k civarı istiyorum. Benim de kurumsal denemelerde AYT 50 net çıkıyor ancak ÖSYM sınavlarında, çıkmış sorularda vesaire 65 civarına rahat çıkartıyorum. Yani çıkmış sorularda asıl netinizi görebilirsiniz diye düşünüyorum.

Çıkmışlarda AYT'leri çözmedim daha TYT'lerde 95-96 geldi hepsi bende o civarda istiyorum da AYT gerçekten sıkıntı olabilir diye korkuyorum.
 
Çıkmışlarda AYT'leri çözmedim daha TYT'lerde 95-96 geldi hepsi bende o civarda istiyorum da AYT gerçekten sıkıntı olabilir diye korkuyorum.
Hocam bu civarlarda istiyorsanız ayt 65 60 arası yeterli bir net. Sıkıntı olacağını sanmıyorum dediğiniz gibi kurumsal denemelerde 50 çıkartıyorsanız. Tavsiyemi uygulayın içinizi biraz daha rahatlatırsınız. Başarılar.
 
Hocam bu civarlarda istiyorsanız AYT 65 60 arası yeterli bir net. Sıkıntı olacağını sanmıyorum dediğiniz gibi kurumsal denemelerde 50 çıkartıyorsanız. Tavsiyemi uygulayın içinizi biraz daha rahatlatırsınız. Başarılar.

Sağ olun hocam size de başarılar.
 
Hocam merhaba TYT 70 30/15/20/5 AYT 35 12/5/8/10 civarlarındayım geometri neredeyse hiç çözmüyorum. Bir öneriniz var mı sınava kadar 75'e 50'ye çekebilir miyim? Ne önerirsiniz?

Hocam bence AYT'ye biraz daha ağırlık vermeniz lazım. Hem AYT fen ve AYT matematik çalıştıkça TYT fen ve matematikte yükselir büyük ihtmalle bende öyle oldu sizde de öyle olur büyük ihtimal. Fende çok geridesiniz ona ağırlık verin bence. Bakabilirseniz en azından AYT matematik te kolay konulara bakın.
 

Geri
Yukarı