Maymun çiçeği yayılır mı?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Sizce korona gibi yayılır mı? Herkes yayılmaz aşısı var falan filan diyor ama adım kadar hatırlıyorum korona 17 kişiye bulaştığı zamanda 1,2 haftaya geçer diyorlardı. Kimse önemsemiyordu ama olanı gördük. Sizce yayılır mı?

Ayhan Tarakçı'nın videosunu izlemenizi öneririm. Bir şey olmaz.
Neden dünya çapında uyarı verildiğini de anlamadım.

Corona'da çok kötü bir hastalık değildi, sadece aşısı yoktu ama normal gripten daha az öldürücüydü genel olarak.
Maymun çiçeğinin aşısı da var deniliyor. Neden verilmiş cidden?

Öyle bir şey olursa tekrar agalarla Discord buluşacağız :D
Nerse şakayı bırakırsak hocam şöyle diyeceğim. Bence yayılacak bu ama bunun aşısı varmış. Zaten bu hastalık vardı Afrika'da hep vardı. Yeni yayılım göstermeye başladı ama farklı varyant olarak yayılıyor. Türkiye de henüz bunun aşısı yok. Yurt dışında var. Yayılacaktır ama karantina günlerini geri getirme ihtimali düşük ama farklı varyant ne olacağını bilemeyiz.

Öyle bir şey olursa tekrar agalarla Discord buluşacağız :D
Nerse şakayı bırakırsak hocam şöyle diyeceğim. Bence yayılacak bu ama bunun aşısı varmış. Zaten bu hastalık vardı Afrika'da hep vardı. Yeni yayılım göstermeye başladı ama farklı varyant olarak yayılıyor. Türkiye de henüz bunun aşısı yok. Yurt dışında var. Yayılacaktır ama karantina günlerini geri getirme ihtimali düşük ama farklı varyant ne olacağını bilemeyiz.
Hocam aşısı var iyi hoşta gider yeni bir varyant çıkar aşıya dayanıklı araya gideriz :D .

Sizce korona gibi yayılır mı? Herkes yayılmaz aşısı var falan filan diyor ama adım kadar hatırlıyorum korona 17 kişiye bulaştığı zamanda 1,2 haftaya geçer diyorlardı. Kimse önemsemiyordu ama olanı gördük. Sizce yayılır mı?
Yayılır. Ama şimdilik türkiyede vaka görülmedi diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı