Linux Kaymak
Kilopat
Kusura bakmayın atamam çok utanıyorum.
Amaan bi' şey olmaz at gitsin dünyanın sonu degil ya?
Kusura bakmayın atamam çok utanıyorum.
Her ne olursa olsun kendini beğenmek önemlidir. "Sana göre" maymuna benzemen yüzünden neden utanıyorsun? Sanki hepimiz burda Kıvanç Tatlıtuğ'yuz.Doğru olmak kedini beğenmiş olmaktan iyidir.
Üzüldüm adınıza, özgüveninizi toplayın kimse sizin nasıl gözüktüğünüzü umursamıyor.
Sorun değil. Ama sen kendini beğenmiyorsan, kendinle barışık değilsen bu hayatta yalnız kalmaya mahkumsun maalesef.Kusura bakmayın atamam çok utanıyorum.
Hiçbirimiz maymunlardan gelmiyoruz.Herkes maymunlardan geliyor hocam uzulmeyin.![]()
Neyden geliyoruz? Sempanzelerden evet fakat teselli etmek icin dedim sadece maymunlarin atasidir sempanzeler.Hiçbirimiz maymunlardan gelmiyoruz.
Aldırış etmeyin, üstünüze alınmayın. Parası olanlar maymuna benzemiyor sadece.İnsanlar çok acımasız dalga geçiyorlar.
Evrime karşı söylenebilecek en büyük hakaretlerden biri.Herkes maymunlardan geliyor hocam uzulmeyin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.