Maymunlar Cehennemi devam edecek mi?

raunchytve

Centipat
Daha fazla  
Bugün "maymunlar cehennemi: Yeni krallık" bölümünü izledim önceki bölümleri de izlemiştim. Son çıkan film tam son gibi gelmedi bana sizde görüşlerinizi belirtir misiniz?

Bugün "maymunlar cehennemi: Yeni krallık" bölümünü izledim önceki bölümleri de izlemiştim. Son çıkan film tam son gibi gelmedi bana sizde görüşlerinizi belirtir misiniz?

Muhtemelen yeni bir filmi gelecek gişede mütevazı bir başarı gösterdi.

Bence Mae ve diğer gelişmiş insanlar için, insanlar ve maymunlar arasında bir mücadele hiç bitmedi.
Önümüzdeki filmde hayatta kalan gelişmiş insanlar, virüsün üstesinden gelmeyi deneyebilirler.

Teşekkür ederim.

İzlerken biraz sıkıldım bu seri dahil 2011'den itibaren yayınlanan 4.seriydi bu. Devam filmi hakkında eline bilgi geçen olursa haber versin. Devamı için izlenir merak uyandırdı çünkü son kısımlar

Kendini bozmayan filmlerden biri.

Ancak seri filmler trilojide bitmeli. Matrix 4 çöptü, gelecege dönüş 3 de bittiği için efsane olarak kaldı. Star wars ilk3 en iyisi. Bence maymunlar cehennemi de 3 de bitmeliydi. Çok uzamasın sonra tadı kalmıyor insanın eskileri de izleyesi gidiyor.

Aynı şekilde yüzüklerin efendisi de 3 film gayet iyidi. Amazonun yaptığı gibi saçma sapan senaryo uydurmak yerine legendariuma bağlı kaldılar.

Son düzenleme:
Yada şöyle olabilir maymun ve insanlar birleşme olabilir güçleri birleştirebilir tahminime göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…