raunchytve
Centipat
Bugün "maymunlar cehennemi: Yeni krallık" bölümünü izledim önceki bölümleri de izlemiştim. Son çıkan film tam son gibi gelmedi bana sizde görüşlerinizi belirtir misiniz?
Bugün "maymunlar cehennemi: Yeni krallık" bölümünü izledim önceki bölümleri de izlemiştim. Son çıkan film tam son gibi gelmedi bana sizde görüşlerinizi belirtir misiniz?
Muhtemelen yeni bir filmi gelecek gişede mütevazı bir başarı gösterdi.
Bence mae ve diğer gelişmiş insanlar için, insanlar ve maymunlar arasında bir mücadele hiç bitmedi.
Önümüzdeki filmde hayatta kalan gelişmiş insanlar, virüsün üstesinden gelmeyi deneyebilirler.
Yada şöyle olabilir maymun ve insanlar birleşme olabilir güçleri birleştirebilir tahminime göre.Muhtemelen yeni bir filmi gelecek gişede mütevazı bir başarı gösterdi.
Bence Mae ve diğer gelişmiş insanlar için, insanlar ve maymunlar arasında bir mücadele hiç bitmedi.
Önümüzdeki filmde hayatta kalan gelişmiş insanlar, virüsün üstesinden gelmeyi deneyebilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.