Mazda 3 2005 1.6 80 bin km mi yoksa Megane 3 2010 100 bin km mi?

Darkspalce

Centipat
Daha fazla  
Mazda 3 2005 1.6 80 bin km mi yoksa Megane 3 2010 100 bin km, hangisi daha mantıklı?

Mazda 3 daha uzun ömürlü olacaktır kısa ve öz söyleyeceğim.

Mazda 3 2005 1.6 80 bin km mi yoksa Megane 3 2010 100 bin km, hangisi daha mantıklı?

Vallahi ben Renault antisi gibiyim bir de Mazda Japon yani o bakımdan uzun ömürlü konforlu bir araba almış olursun.

Mazda uzun ömürlü bir araçtır fakat gerek parça ve usta bulma konusu gerekse hızlı piyasası ile Megane 3'ü öneririm.

Mazda japon olması sebebiyle artısı var fakat mazda ülkeden çekileli çok oldu. Yedek parçası da dert olur. Ayrıca 2005 çok eski ne olursa olsun.

Mazda'nın parçasını bulmak çok daha zor Megana 3 alın derim. Performans anlamında Mazda çok daha önde tabii ki.

Mazda japon olması sebebiyle artısı var fakat mazda ülkeden çekileli çok oldu. Yedek parçası da dert olur. Ayrıca 2005 çok eski ne olursa olsun.
Çok şükür forumda araba tavsiyelerinde mantıklı yorum görebilmek nasip oldu. Gerekirse 2000 olsun Honda-Toyota olsun ya da Alaman olsun çöpünden olsun algısı yok bazılarında.

O arabaya arkadaşın dediği gibi yedek parça zor bulursun daha sonra da satamazsın.

2010 Megane 3 sanayide esnaf artı galericilik geçmişimiz var

Yalnız atladığınız bir şey var yedek parça bulunamaz değil ama bulunamasa bile bunun çok az arıza yaptığının göstergesi değil midir bende 323 vardı 1997 model sanayi yüzü görmedim kaç sene bindim

Üstelik motorları saat gibi çalışıyor sürüşü çok zevkli Megan'a bir biniyorsun traktör mü araba mı sürüyorsun belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…