Mazda 3 2005 1.6 80 bin km mi yoksa Megane 3 2010 100 bin km mi?

Mazda japon olması sebebiyle artısı var fakat mazda ülkeden çekileli çok oldu. Yedek parçası da dert olur. Ayrıca 2005 çok eski ne olursa olsun.
Çok şükür forumda araba tavsiyelerinde mantıklı yorum görebilmek nasip oldu. Gerekirse 2000 olsun Honda-Toyota olsun ya da Alaman olsun çöpünden olsun algısı yok bazılarında.

O arabaya arkadaşın dediği gibi yedek parça zor bulursun daha sonra da satamazsın.

Çok şükür forumda araba tavsiyelerinde mantıklı yorum görebilmek nasip oldu. Gerekirse 2000 olsun Honda-Toyota olsun ya da alaman olsun çöpünden olsun algısı yok bazılarında.

O arabaya arkadaşın dediği gibi yedek parça zor bulursun daha sonra da satamazsın.

Yalnız atladığınız bir şey var yedek parça bulunamaz değil ama bulunamasa bile bunun çok az arıza yaptığının göstergesi değil midir bende 323 vardı 1997 model sanayi yüzü görmedim kaç sene bindim :)

Yalnız atladığınız bir şey var yedek parça bulunamaz değil ama bulunamasa bile bunun çok az arıza yaptığının göstergesi değil midir bende 323 vardı 1997 model sanayi yüzü görmedim kaç sene bindim :)

Üstelik motorları saat gibi çalışıyor sürüşü çok zevkli Megan'a bir biniyorsun traktör mü araba mı sürüyorsun belli olmuyor.

Çok şükür forumda araba tavsiyelerinde mantıklı yorum görebilmek nasip oldu. Gerekirse 2000 olsun Honda-Toyota olsun ya da alaman olsun çöpünden olsun algısı yok bazılarında.

Bende bu mantıktan bıkmış durumdayım satamazsın ne demek hocam temiz düzgün aracın her zaman satıcısı vardır ben 323'ü değiştirirken 1 günde sattım arabayı 2016 da 1997 model arabayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı