Mazda 626 alınır mı?

• Konuyu başlatan norent
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 114

norent

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bütçe 200-250bin civarında ailemle birlikte kullanıcağız ama genel olarak daha çok ben kullanacağım. 1993 model Mazda 626 2.0i glx modeli gözüme çarptı nasıldır alınır mı? Başka tavsiyeniz var mıdır?

Alınır güzel arabadır lakin parça sorunu var diye biliyorum üstüne parça fiyatları pahalıdır sadece onun dışında güzel arabadır. Kardeşi 323 de aynı şekilde.

Yedek parça bulunabilirliğine bakman lazım, mazda devasa üretimden vazgeçip butik üretici olalı yıllar oldu .

Alınır güzel arabadır lakin parça sorunu var diye biliyorum üstüne parça fiyatları pahalıdır sadece onun dışında güzel arabadır. Kardeşi 323 de aynı şekilde.

Yedek parça bulunabilirliğine bakman lazım, Mazda devasa üretimden vazgeçip butik üretici olalı yıllar oldu.

Hocam onu sorup soruştururum peki bu fiyat bandında başka öneriniz var mıdır parça bulunabilirliği sorunsuz olması açısından.

Hocam onu sorup soruştururum peki bu fiyat bandında başka öneriniz var mıdır parça bulunabilirliği sorunsuz olması açısından.

Toros, broadway olabilir hem ustası bol hem de parçası yürütme maliyeti daha az olur hem.

Aklıma şimdi geldi bu saydıklarıma ek olarak Nissan almera da bakabilirsiniz sizin bütçede 250-300bin kilometrede var da hiç yoktan ABS ile airbag ve kliması var.
Forumda bu şekilde bir konu buldum sizin bütçede 1.6 motorlu yok sarı sitede 1.5i var ancak.

Son düzenleme:
Toros, broadway olabilir hem ustası bol hem de parçası yürütme maliyeti daha az olur hem.

Aklıma şimdi geldi bu saydıklarıma ek olarak Nissan almera da bakabilirsiniz sizin bütçede 250-300bin kilometrede var da hiç yoktan ABS ile airbag ve kliması var.
Forumda bu şekilde bir konu buldum sizin bütçede 1.6 motorlu yok sarı sitede 1.5i var ancak.

Hocam bu da güzelmiş satılabilmesi de önemli biraz da aslında gerçi Mazda'da satılması zor araç o yüzden vazgeçtik.

Hocam bu da güzelmiş satılabilmesi de önemli biraz da aslında gerçi Mazda'da satılması zor araç o yüzden vazgeçtik.

Satılması kolay bir şey istiyorsanız toros, broadway, Europa, Tofaş, yumurta kasa accent gibi araçlara yönelin derim fakat güvenlik namına hiçbir şey yok bunlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı