Mazda RX7 FC alınır mı?

Dostum parça sıkıntısı var önce bunu düşün bir de satılması zor bir araba.

Motor şanzıman değişmiş. RX7'yi o ikonik motoru için almayacaksanız ne için alıyorsunuz ki. Böyle araçların orijinalliğinin bozulması bence çok hoş olmuyor.
Motoru sağlam olduğu sürece orjinal olması pek umrumda değil sadece ne kadar başımı derde sokacağımı merak ediyorum

Sıkıntı çıkarır paran varsa al.
Var ama ne kadar çıkarır önemli olan o

Şunları iyi netleştirmek lazım;
  1. Araç çekme belgeli satılıyor. 2JZ Swap ile bu aracı trafiğe çıkarabilecek misiniz? Muayeneden geçiyor mu mesela?
  2. Araç proje aracı, herhangi bir usta ile çalışamazsınız. Arabayı yürütmek için (Yağ bakımı dahil) neler gerekecek? Standardın dışında neler yapıldı, neler gerekebilecek (Atıyorum motor kupaya nasıl bağlandı? Takozu patlarsa nasıl çözeceksiniz vb.) araştırmak lazım.
  3. Proje aracı ise neden yarım halde satılıyor?
  4. Olası bir kaza durumunda dış kaporta parçalarını bulabilecek misiniz?

Şunları iyi netleştirmek lazım;
  1. Araç çekme belgeli satılıyor. 2JZ Swap ile bu aracı trafiğe çıkarabilecek misiniz? Muayeneden geçiyor mu mesela?
  2. Araç proje aracı, herhangi bir usta ile çalışamazsınız. Arabayı yürütmek için (Yağ bakımı dahil) neler gerekecek? Standardın dışında neler yapıldı, neler gerekebilecek (Atıyorum motor kupaya nasıl bağlandı? Takozu patlarsa nasıl çözeceksiniz vb.) araştırmak lazım.
  3. Proje aracı ise neden yarım halde satılıyor?
  4. Olası bir kaza durumunda dış kaporta parçalarını bulabilecek misiniz?
Bunları netleştirmeden almayı düşünmüyorum zaten, yarım derken neyi kastettiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı