MB Bannerlord Save yüklemede sıkıntı

malcona1234

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kaydettiğim Save yüklemek istiyorum fakat yüklenmiyor.

Mod'lu oynamıştım bu Save içindeki modların bazılarını sildim, bazıları aktif bir şekilde duruyor.

Fakat nedense yükle deyince bekliyor dönüyor, sonra hiçbir şey açılmıyor ve tekrardan ekranda sabit kalıyor.

Yanda modlar yazıyor aktif modlar sildiğim halde son oynadığım modlar duruyor. Ne yapmam lazım? Save kaybetmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum aynı hata bende var son 1.2.1 kadar olan bütün updateleri yüklemen lazım o zaman da düzelmezse yapacak birşey yok ben en son çalışan saveden başlayıp ilerleyiş şeklini değiştirerek oynamaya devam ettim

Dostum aynı hata bende var son 1.2.1 kadar olan bütün Update'leri yüklemen lazım o zaman da düzelmezse yapacak bir şey yok ben en son çalışan Save'den başlayıp ilerleyiş şeklini değiştirerek oynamaya devam ettim.

Ben eski modları yükledim oyunla oynadığım düzeldi fakat işte birbirini etkiliyor modlar asıl istediğim mod çalışmıyor nedense.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı