Affansen
Kilopat
- Makaleler
- 1
IDE üzerinden kullanılabiliyor galiba. Ben mBlock üzerinden yapmak istiyorum. Bir yolu var mıdır?
@The Anorak
@The Anorak
Tamamdır o zaman. Öncekileri bilmiyorum pek.Önceki sorularında çok yardımcı olmuştu, ben de görmüştüm. Ondan dolayı etiketlemiştir diye tahmin ediyorum.![]()
Tamamdır o zaman. Öncekileri bilmiyorum pek.Önceki sorularında çok yardımcı olmuştu, ben de görmüştüm. Ondan dolayı etiketlemiştir diye tahmin ediyorum.![]()
Hocam önceki konularda çok yardımcı olmuştu. Eğer yapabilirsem sizi de yazabilirim. O şema işime çok yaramıştı. @Alpha Centauri konularımıza gelir, beğeni atar ve giderdi.Hocam ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama @The Anorak henüz uğramamış konuya, yanlış kişiyi etiketlediniz sanırım.
Düzenleme:Yanlış olmuş.
Bu mesajın çözümle alakası nedir? @AffansenTamamdır o zaman. Öncekileri bilmiyorum pek.
Ben mutluyum, benlik sıkıntı yok.Boşa gitmesin profilinizde dolu gözüksün diye yaptım. Mutlu değilseniz değiştirebilirim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.