MB. SF307.002 anakarta işlemci ve ekran kartı önerisi

Hocam kartınız çok performanslı bir şey değil basit işler için ideal ancak, yükseltme isterseniz GTX1050 Ti'a kadar yolunuz vardır.

Hocam Valorant'ta şu an kullandığım işlemci ile o ekran kartı 90-100 FPS kasmadan veriyor yüksek ayarda biraz değişik bir ekran kartı 1050 i5 650'ye de oluyor diye duydum.

2.5-3k

Termal falanda almam gerek bir de fanım yeterli değil galiba.

RX 580/GTX 1060 6 GB+kule tipi soğutucu alın hocam. Soğutucu olarak önerim bu olacaktır.

RX 580/GTX 1060 6 GB+kule tipi soğutucu alın hocam. Soğutucu olarak önerim bu olacaktır.

İşlemci Xeon 3470 evet ama overclock az

@MikeyKunn

Hocam o işlemciye O.C yapsanız da yapmasanız da kule tipi bir soğutucu olmadan sogutamazsiniz. Ha ben sogutucuya o kadar bütçe ayırmak istemiyorum diyorsanız Dark Freezer X94 falan tercih edebilirsiniz.

@MikeyKunn

Hocam o işlemciye O.C yapsanız da yapmasanız da kule tipi bir soğutucu olmadan sogutamazsiniz. Ha ben sogutucuya o kadar bütçe ayırmak istemiyorum diyorsanız Dark Freezer X94 falan tercih edebilirsiniz.

ff3ac6f3-c576-4f11-bc8e-feee09485e19 » ResimLink telefonum bozuk sadece buraya yükleyebildim bu yeterli mi?

ff3ac6f3-c576-4f11-bc8e-feee09485e19 » ResimLink telefonum bozuk sadece buraya yükleyebildim bu yeterli mi?

Temizleme bakım falan yapsam gider mi?

@MikeyKunn

@React

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı