MB50ıa1 laptopa başka anakart takılabilir mi?

Shinyapo LXXIV

Decipat
Mesela benim MB50ıa1'e kasaya uygun i5-10200H + GeForce GTX 1650'li bir anakart buldum. Takılıp çalışabilir mi? Galiba pahalı bir işlem.
Planlamayı düşünmüyorum ama merak ettim. Belki de laptop kullanıcıları içinde bilgilendirici bir konu olur.

Son düzenleme:

Yapabilirsin.

Dosya Ekleri

• 305109782_tn50_2.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 26
Evet evet. Sanırım 2017 yılında MB50IA1 hakkında deneyimlerini anlatan bir arkadaşın fotoğrafıydı bu.

Evet evet onun. Bir de hocam ölçüleri bulamadım size bir tavsiyem var, bir GTX'li laptop anakartı alın rastgele model olabilir monitörün arkasına veya masanın altına falan takarsınız görünmez PC gibi güzel bir çalışma olur. Forumda paylaşırsanız ünlenirsiniz aynı anda.

Yaz tatili çıkma bir Excalibur, Acer, Asus veya Monster anakartı bulmayı planlıyorum. Baktımki bu anakartlar küçük. Alt kasadada çok boşluk var. Bunlara uygun bir kasa tasarlayıp takma gibi bir planım var. Zaten bunu yaparsam Global Teknoloji kanalımada yayınlarım. Belki de bununla birlikte artık şirketler laptoplara sistem yükseltmeyi geri getirir. Umarım...

Yakında geri gelecek. Çünkü çip krizinden kaynaklı üretilen laptoplar tam olması gereken kalite değil. Fakat sorun çözülürde insanlar sistemleri az gelir ondan kaynaklı değiştirmek ister diye tekrar ekleyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…