MB511 fan tavsiyesi

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bilmeden biraz daha zarara girecektim nerediyse yardımlarınız için teşekkür ederim. Kasayı toplarken sıkıntı yaşamam inşallah.
İletişime geçerseniz seve seve yardımcı olabilirim canlı olarak. LinkedIn adresim imzamda yazıyor. Ulaşabilirsiniz çekinmeden.

İletişime geçerseniz seve seve yardımcı olabilirim canlı olarak. Linkedın adresim imzamda yazıyor. Ulaşabilirsiniz çekinmeden.

Tamamdır size ulaşırım. Tekrardan teşekkürler.
İletişime geçerseniz seve seve yardımcı olabilirim canlı olarak. LinkedIn adresim imzamda yazıyor. Ulaşabilirsiniz çekinmeden.
Bu arada fan siparişini iptal ettim. Radyatörü öne takacaksam x62yi iptal edip x72 alsam nasıl olur? Arasında çok fiyat farkı yok.

Son düzenleme:
Bende coolermaster mb511 Argb kullanıyorum kasa çok güzel görsellik olsun soğutma olsun dizayn olsun, sevmediğim birkaç şey var, 1 mekanik hdd sistemde kullanmayın tavsiye etmem hdd yerleştirdiğiniz soket yeri hdd çalışma sesi, tıkırtılarını dışarı çok veriyor, ön 3 lü rgb fanların ortadaki olanı uğultu yapmaya başladı onun haricinde mükemmel kasa, ssd / m2 ssd sistemde kullanacaksanız ve şansınıza fan uğultu yapmaya başlarsa farklı model sessiz fan ile çözüme ulaşılabilir o zaman sorun kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…