MB511 fan tavsiyesi

Evet hocam aktif kullandığım kasam bu. Fakat ben Vatan Bilgisayar üzerinden satın almıştım. Sanıyorum ki egzoz fanı üzerinde gelecek.
Sizin bahsettiğiniz düz RGB olan model. BU ARGB olan modeli. İtopya üzerinde 3x120mm fan olduğu görünüyor. Keza resimlerde de yok.

Hocam kasa üstte en çok 240mm radyatör destekliyor, X62 280mm.
Evet hakkınız var 2x140mm fan desteği varmış 280mm radyatör desteği yokmuş. O zaman zaten fan almanıza gerek yok. Radyatörü öne taktığınızda elinizde 3 adet fan kalıyor. 1'ini arkaya 2 sini üste takın.

Sizin bahsettiğiniz düz RGB olan model. BU ARGB olan modeli. İtopya üzerinde 3x120mm fan olduğu görünüyor. Keza resimlerde de yok.
Benim aldığım kasanın bir üst modeli o zaman bu. Böyle bir durumdan haberdar değildim. Dediğiniz gibi benim kasam RGB. Yanlış bilgilendirme için özür dilerim. Önceki yazdıklarımı da dikkate almayın lütfen.

O zaman fanları iptal ediyorum. Radyatör öne gelecek diğer fanlar arkadaşın dediği gibi 2'si üste 1I arkaya olacak. Sistem soğutma açısından bu yapı ideal olacak mıdır?

O zaman fanları iptal ediyorum. Radyatör öne gelecek diğer fanlar arkadaşın dediği gibi 2'si üste 1I arkaya olacak. Sistem soğutma açısında bu yapı ideal olacak mıdır?
Daha iyi olamaz sanırım. Gayet iyi olur bu şekilde. Radyatörün fanları dışardan içeriye hava alacak pozisyonda, üst ve arka fanlar ise havayı dışarıya atacak şekilde pozisyonlandırmalısınız.

O zaman fanları iptal ediyorum. Radyatör öne gelecek diğer fanlar arkadaşın dediği gibi 2'si üste 1I arkaya olacak. Sistem soğutma açısında bu yapı ideal olacak mıdır?
Kesinlikle. Üstteki ve arkadakı fanlar havayı dışarı atacak şekilde yerleştirirseniz en ideal kuruluma ulaşıyorsunuz sanıyorum.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bilmeden biraz daha zarara girecektim neredeyse, yardımlarınız için teşekkür ederim. Kasayı toplarken sıkıntı yaşamam inşallah.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı