D Desertive Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 466 Çözümler 2 10 Ocak 2020 #1 MB511 RGB kasam var fanlarını nasıl RGB ayarlayabilirim? Anakartım: MSI B450M PRO-VDH PLUS MSI Mystic Light'tan denedim sadece bir renk seçebiliyorum. RGB nasıl ayarlayabilirim?
MB511 RGB kasam var fanlarını nasıl RGB ayarlayabilirim? Anakartım: MSI B450M PRO-VDH PLUS MSI Mystic Light'tan denedim sadece bir renk seçebiliyorum. RGB nasıl ayarlayabilirim?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 10 Ocak 2020 #2 Program üzerinde mode seçenekleri mevcut olduğunu düşünüyorum.
D Desertive Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 466 Çözümler 2 10 Ocak 2020 #3 enes.wtp dedi: Program üzerinde mode seçenekleri mevcut olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Desertive dedi: MB511 RGB kasam var fanlarını nasıl RGB ayarlayabilirim? Anakartım: MSI B450M PRO-VDH PLUS MSI Mystic Light'tan denedim sadece bir renk seçebiliyorum. RGB nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu kadar şey var.
enes.wtp dedi: Program üzerinde mode seçenekleri mevcut olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Desertive dedi: MB511 RGB kasam var fanlarını nasıl RGB ayarlayabilirim? Anakartım: MSI B450M PRO-VDH PLUS MSI Mystic Light'tan denedim sadece bir renk seçebiliyorum. RGB nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu kadar şey var.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 10 Ocak 2020 #4 Sabit yazan kısım üstünde modlar yazılı, orada gördüğünüz modları değiştirip size uygun olanı seçin.
D Desertive Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 466 Çözümler 2 10 Ocak 2020 #5 enes.wtp dedi: Sabit yazan kısım üstünde modlar yazılı, orada gördüğünüz modları değiştirip size uygun olanı seçin. Genişletmek için tıkla... Nefes alan modu seçtim diyelim sadece bir renkte nefes alıyor.
enes.wtp dedi: Sabit yazan kısım üstünde modlar yazılı, orada gördüğünüz modları değiştirip size uygun olanı seçin. Genişletmek için tıkla... Nefes alan modu seçtim diyelim sadece bir renkte nefes alıyor.