MB511 fanlarının sesi nasıl azaltılır?

TufanBerber

Hectopat
iyi günler arkadaşlar bilgisayarımdaki fan sesini azaltmak istiyorum
Bilgisayar kasam:Cooler Master Masterbox MB511.

Anakartım: MSI B360M PRO-vh Intel b360.

Öğrendiğim bilgiler kadarı ile fanları anakarta bağlayıp sıcaklığa göre fanlar otomatik hareket edebiliyormuş ve benim fanlarım PSU'ya bağlı olduğu için her zaman tam güçte çalışıyor ve ses yapıyor bu durumun önüne geçmek istiyorum ama hangi bilgisayar parçasını alacağımı bilmiyorum. Bana hangi ürünü alacağım konusunda yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Anakartta iki adet SYS girişi varsa, bu kablonun ikili olanını alın ve anakarta bağlayın. Bir adet SYS girişi varsa, fanların "A" bakın. 0.30A ise bir girişe 3 adet bağlayabilirsiniz yani 1A gecmesin. Bağlantı yaptıktan sonra BIOS içerisinden fan ayarını DC moda alıp ayar yapabilirsin.

İki adet sys girişi olduğunu nasıl anlayabilirim ?

Bende MB520 kullanıyorum. Fanlar aynı bitek ön panel farkı var. Bizim kasalarda sesi çıkaran ön fanlar. Anakartada bağlansa o fanların sesinin kesileciğini sanmıyorum. Tek çare yeni fan almak gibi duruyor.

Bende MB520 kullanıyorum. Fanlar aynı bitek ön panel farkı var. Bizim kasalarda sesi çıkaran ön fanlar. Anakartada bağlansa o fanların sesinin kesileciğini sanmıyorum. Tek çare yeni fan almak gibi duruyor.
Fanlar kaliteli fanlar ama bence sıcaklığa göre hareket etse sesde oynama olucağını düşünüyorum sen kullanıyor musun
Anakartın üzerini kontrol et ya da kullanma kılavuzunu.
Peki pwm çoklayıcı olarak aratsam aynı özellikte diğer ürünlerde çıkar mı bu ürünü beğenmedim

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…