TufanBerber
Hectopat
Galiba benim fanlarım pwm fanlar ama anakarta yer olmadığı için psuya bağlanmış.Hayır bu PWM fanlar için, sizin yanlarınız DC yani bunun ile bağlarsanız yine son devir döner.
Galiba benim fanlarım pwm fanlar ama anakarta yer olmadığı için psuya bağlanmış.Hayır bu PWM fanlar için, sizin yanlarınız DC yani bunun ile bağlarsanız yine son devir döner.
Orijinal fanları DC, anakarta bağlanabilir.Galiba
Yani benim gösterdiğim ürünü alabilir miyimOrijinal fanları DC, anakarta bağlanabilir.
Burada anlattım.Hayır bu PWM fanlar için, sizin fanlarınız DC yani bunun ile bağlarsanız yine son devir döner.
Bu dediğinizi alıcam şuan yalnız A dediğiniz olayı anlamadım![]()
Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Anakartta iki adet SYS girişi varsa, bu kablonun ikili olanını alın ve anakarta bağlayın. Bir adet SYS girişi varsa, fanların "A" bakın. 0.30A ise bir girişe 3 adet bağlayabilirsiniz yani 1A gecmesin. Bağlantı yaptıktan sonra BIOS içerisinden fan ayarını DC moda alıp ayar yapabilirsin.
Fanların arkasında çektiği amper yazar. 3 fan 1 amperi geçmiyorsa SYS girişine bağlarsın, geçiyorsa ikisini bir girişe diğerini başka girişe bağlarsın.A dediğiniz olay
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.