MB511 için Üste Egzoz Fan Önerisi

Yer
Liège
Daha fazla  
Meslek
Müh.
Merhaba, daha önce birçok konu açılmış ancak çok emin olamadım. MB511 kasam için üste 120mm veya 140mm fan takmak istiyorum.

Şu fanlar arasında kaldım:

Bunların arasında hangisini önerirsiniz? Başka fan tavsiyelerine de açığım. Teşekkürler.

Eğer RGB istiyorsanız SP120 güzel bir seçenek olabilir. Gerek yok RGB'ye derseniz akasa viper markası da iş görecektir. Bir de arctic marka bakın derim.

Evet Arctic'in şu modeline baktım f/p olduğu söyleniyordu. Konuya eklemeyi unutmuşum.

Hocam kasanızın arka kısmı boş ise Akasa 12cm yuca için olan 14cm modelinden alın eğer kasanızn arka kımı doluysa ve üste takacaksanız Akasa 14 cm modeli alın. Eğer görüntü sizin için önemliyse o zaman önerim Arctic P140.

Hocam kasanızın arka kısmı boş ise Akasa 12cm yuca için olan 14cm modelinden alın eğer kasanızn arka kımı doluysa ve üste takacaksanız Akasa 14 cm modeli alın. Eğer görüntü sizin için önemliyse o zaman önerim Arctic P140.

Arka kısımda kasanın stok egzoz fanı mevcut, üste fan takmak istiyorum.
Akasa'nın sarı rengi biraz garip geliyor.

Dediğiniz bu mudur?

Yoksa bu mu?

Arka kısımda kasanın stok egzoz fanı mevcut, üste fan takmak istiyorum.
Akasa'nın sarı rengi biraz garip geliyor.

Dediğiniz bu mudur?

Yoksa bu mu?

P140 yukarıdaki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı