MB511 nasıldır?

barisdalmizrak

Centipat
MB511 Vatan'da 636 lira fiyat normal geldi güzel midir? CM MB Lite 5 RGB fanları buna monte edebilir miyim? Bir de CM ML240L ile ML240 Lite farkları nelerdir?

ML240L RGB, ML240 Lite değil. MB511 en iyi kasalardan.

Videoya bakmanızı tavsiye ederim. Şahsi fikrim ise güzel bir kasa olduğu yönünde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasa güzel, fiyatı da uygunmuş.

ML240L soğutucusundaki fanların çok ses yaptığıyla ilgili birçok şikayet vardı. Onun yerine CM R modelini ya da SilverStone PF240 modelini almanızı tavsiye ederim.

Giriş seviyesi Lite modelini almaktansa hava soğutma daha iyi olacaktır.

Geniş ve güzel bir kasa. Montaj için oldukça rahat, kablo kanalları vs gayet yeterli. Önü mesh olduğu için de gayet havadar. Isınma sorunu olmaz. O fiyat aralığında bence ideal bir kasa.

Sıvı soğutmaya gelince biraz daha farkla ML240R modeline bakın. L modelinde fan sesinden şikayetçi olanlar var. Yüksek hızlarda çalıştırmam derseniz L de alınabilir.

MB511'in 2-3 tane farklı modeli var. 636 TL olan model MasterBox 511 LED adıyla geçiyor sanırım ve yan paneli temperli cam değil, plastikten yapılma. Yan tarafı temperli cam olan model MB511 RGB adıyla satılıyor. Vatan'daki stok kodlarını şu linkteki modelin koduyla karşılaştırın siz de göreceksiniz:

Hava akışı konusunda temperli modelden bi farkı olacağını sanmıyorum ama, ben RGB olanını kullanıyorum, hava akışı çok iyi bir kasa.

Temperli camın ne gibi faydaları var?
bütçemi biraz aşabilir 600 lira civarı öneriniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…