MB511 nasıldır?

Videoya bakmanızı tavsiye ederim. Şahsi fikrim ise güzel bir kasa olduğu yönünde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasa güzel, fiyatı da uygunmuş.

ML240L soğutucusundaki fanların çok ses yaptığıyla ilgili birçok şikayet vardı. Onun yerine CM R modelini ya da SilverStone PF240 modelini almanızı tavsiye ederim.

Giriş seviyesi Lite modelini almaktansa hava soğutma daha iyi olacaktır.

Geniş ve güzel bir kasa. Montaj için oldukça rahat, kablo kanalları vs gayet yeterli. Önü mesh olduğu için de gayet havadar. Isınma sorunu olmaz. O fiyat aralığında bence ideal bir kasa.

Sıvı soğutmaya gelince biraz daha farkla ML240R modeline bakın. L modelinde fan sesinden şikayetçi olanlar var. Yüksek hızlarda çalıştırmam derseniz L de alınabilir.

MB511'in 2-3 tane farklı modeli var. 636 TL olan model MasterBox 511 LED adıyla geçiyor sanırım ve yan paneli temperli cam değil, plastikten yapılma. Yan tarafı temperli cam olan model MB511 RGB adıyla satılıyor. Vatan'daki stok kodlarını şu linkteki modelin koduyla karşılaştırın siz de göreceksiniz:

Hava akışı konusunda temperli modelden bi farkı olacağını sanmıyorum ama, ben RGB olanını kullanıyorum, hava akışı çok iyi bir kasa.

MB511'in 2-3 tane farklı modeli var. 636 TL olan model MasterBox 511 LED adıyla geçiyor sanırım ve yan paneli temperli cam değil, plastikten yapılma. Yan tarafı temperli cam olan model MB511 RGB adıyla satılıyor. Vatan'daki stok kodlarını şu linkteki modelin koduyla karşılaştırın siz de göreceksiniz:

Hava akışı konusunda temperli modelden bi farkı olacağını sanmıyorum ama, ben RGB olanını kullanıyorum, hava akışı çok iyi bir kasa.
Temperli camın ne gibi faydaları var?
Geniş ve güzel bir kasa. Montaj için oldukça rahat, kablo kanalları vs gayet yeterli. Önü mesh olduğu için de gayet havadar. Isınma sorunu olmaz. O fiyat aralığında bence ideal bir kasa.

Sıvı soğutmaya gelince biraz daha farkla ML240R modeline bakın. L modelinde fan sesinden şikayetçi olanlar var. Yüksek hızlarda çalıştırmam derseniz L de alınabilir.
bütçemi biraz aşabilir 600 lira civarı öneriniz var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı