Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 31 Aralık 2019 #21 Corsair Crystal Series 460X Temperli Cam Mid-Tower Psu'suz Atx Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Indirimdeyken kacirma.
Corsair Crystal Series 460X Temperli Cam Mid-Tower Psu'suz Atx Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Indirimdeyken kacirma.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 31 Aralık 2019 #22 Lemi Galip dedi: Corsair Crystal Series 460X Temperli Cam Mid-Tower Psu'suz Atx Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Indirimdeyken kacirma. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu alırsam PSU bütçem max 250 lira kalacak.
Lemi Galip dedi: Corsair Crystal Series 460X Temperli Cam Mid-Tower Psu'suz Atx Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Indirimdeyken kacirma. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu alırsam PSU bütçem max 250 lira kalacak.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 31 Aralık 2019 #23 PARAMORE dedi: Hocam bunu alırsam PSU bütçem max 250 lira kalacak. Genişletmek için tıkla... Çok acil değilse bu kasayı alın. PSU içinde biraz daha biriktirin. Mesela moderator arkasın attığı PSU'ya para biriktirebilirsiniz.
PARAMORE dedi: Hocam bunu alırsam PSU bütçem max 250 lira kalacak. Genişletmek için tıkla... Çok acil değilse bu kasayı alın. PSU içinde biraz daha biriktirin. Mesela moderator arkasın attığı PSU'ya para biriktirebilirsiniz.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 31 Aralık 2019 #24 Lemi Galip dedi: Çok acil değilse bu kasayı alın. PSU içinde biraz daha biriktirin. Mesela moderator arkasın attığı PSU'ya para biriktirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU'm yok ama şu anda sistemi kullanamıyorum.
Lemi Galip dedi: Çok acil değilse bu kasayı alın. PSU içinde biraz daha biriktirin. Mesela moderator arkasın attığı PSU'ya para biriktirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU'm yok ama şu anda sistemi kullanamıyorum.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 31 Aralık 2019 #25 PARAMORE dedi: Hocam PSU'm yok ama şu anda sistemi kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman dusuncenize ve bütçenize hangisi iyi geliyorsa onu alın.
PARAMORE dedi: Hocam PSU'm yok ama şu anda sistemi kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman dusuncenize ve bütçenize hangisi iyi geliyorsa onu alın.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 31 Aralık 2019 #26 Lemi Galip dedi: O zaman dusuncenize ve bütçenize hangisi iyi geliyorsa onu alın. Genişletmek için tıkla... Yardımınız ve ilginiz için çok sağolun, bayağı yardımcı oldunuz.
Lemi Galip dedi: O zaman dusuncenize ve bütçenize hangisi iyi geliyorsa onu alın. Genişletmek için tıkla... Yardımınız ve ilginiz için çok sağolun, bayağı yardımcı oldunuz.
rictu Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 18 30 Mayıs 2020 #27 Hells Bells dedi: Xigmatek beast kullanıyorum. KDV indiriminde de arkadaşıma leco plus aldık ön paneli 2 tane geliyor ayrı biri cam biri mesh gayet iyi kasa o zaman 650 TL'idi. Gayet serin tutuyor ve PSU yük altında seste çıkarmıyor almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum Xigmatek Beast 4x ve Xigmatek Leco Plus arasındayım. Sence hangisi daha iyi? Hava akışları ve PSU durumu nasıl?
Hells Bells dedi: Xigmatek beast kullanıyorum. KDV indiriminde de arkadaşıma leco plus aldık ön paneli 2 tane geliyor ayrı biri cam biri mesh gayet iyi kasa o zaman 650 TL'idi. Gayet serin tutuyor ve PSU yük altında seste çıkarmıyor almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum Xigmatek Beast 4x ve Xigmatek Leco Plus arasındayım. Sence hangisi daha iyi? Hava akışları ve PSU durumu nasıl?