Corsair Crystal Series 460X Temperli Cam Mid-Tower Psu'suz Atx Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Indirimdeyken kacirma.
Hocam bunu alırsam PSU bütçem max 250 lira kalacak.![]()
Corsair Crystal Series 460X Temperli Cam Mid-Tower Psu'suz Atx Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Indirimdeyken kacirma.
Çok acil değilse bu kasayı alın. PSU içinde biraz daha biriktirin. Mesela moderator arkasın attığı PSU'ya para biriktirebilirsiniz.Hocam bunu alırsam PSU bütçem max 250 lira kalacak.
Hocam PSU'm yok ama şu anda sistemi kullanamıyorum.Çok acil değilse bu kasayı alın. PSU içinde biraz daha biriktirin. Mesela moderator arkasın attığı PSU'ya para biriktirebilirsiniz.
O zaman dusuncenize ve bütçenize hangisi iyi geliyorsa onu alın.Hocam PSU'm yok ama şu anda sistemi kullanamıyorum.
Yardımınız ve ilginiz için çok sağolun, bayağı yardımcı oldunuz.O zaman dusuncenize ve bütçenize hangisi iyi geliyorsa onu alın.
Dostum Xigmatek Beast 4x ve Xigmatek Leco Plus arasındayım. Sence hangisi daha iyi? Hava akışları ve PSU durumu nasıl?Xigmatek beast kullanıyorum. KDV indiriminde de arkadaşıma leco plus aldık ön paneli 2 tane geliyor ayrı biri cam biri mesh gayet iyi kasa o zaman 650 TL'idi. Gayet serin tutuyor ve PSU yük altında seste çıkarmıyor almanı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.