Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Eylül 2020 #1 IDE üzerinden kullanılabiliyor galiba. Ben mBlock üzerinden yapmak istiyorum. Bir yolu var mıdır? @The Anorak
IDE üzerinden kullanılabiliyor galiba. Ben mBlock üzerinden yapmak istiyorum. Bir yolu var mıdır? @The Anorak
Çözüm cengover_ekin 7 Eylül 2020 Alpha Centauri dedi: Önceki sorularında çok yardımcı olmuştu, ben de görmüştüm. Ondan dolayı etiketlemiştir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman. Öncekileri bilmiyorum pek.
Alpha Centauri dedi: Önceki sorularında çok yardımcı olmuştu, ben de görmüştüm. Ondan dolayı etiketlemiştir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman. Öncekileri bilmiyorum pek.
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Eylül 2020 #11 Alpha Centauri dedi: Önceki sorularında çok yardımcı olmuştu, ben de görmüştüm. Ondan dolayı etiketlemiştir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman. Öncekileri bilmiyorum pek. Artı 1 Eksi Çözüm
Alpha Centauri dedi: Önceki sorularında çok yardımcı olmuştu, ben de görmüştüm. Ondan dolayı etiketlemiştir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman. Öncekileri bilmiyorum pek.
KS KS Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Eylül 2020 #12 cengover_ekin dedi: Hocam ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama @The Anorak henüz uğramamış konuya, yanlış kişiyi etiketlediniz sanırım. Düzenleme:Yanlış olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam önceki konularda çok yardımcı olmuştu. Eğer yapabilirsem sizi de yazabilirim. O şema işime çok yaramıştı. @Alpha Centauri konularımıza gelir, beğeni atar ve giderdi. Yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Hocam ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama @The Anorak henüz uğramamış konuya, yanlış kişiyi etiketlediniz sanırım. Düzenleme:Yanlış olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam önceki konularda çok yardımcı olmuştu. Eğer yapabilirsem sizi de yazabilirim. O şema işime çok yaramıştı. @Alpha Centauri konularımıza gelir, beğeni atar ve giderdi. Yine de teşekkürler.
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Kasım 2020 #13 cengover_ekin dedi: Tamamdır o zaman. Öncekileri bilmiyorum pek. Genişletmek için tıkla... Bu mesajın çözümle alakası nedir? @Affansen Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Tamamdır o zaman. Öncekileri bilmiyorum pek. Genişletmek için tıkla... Bu mesajın çözümle alakası nedir? @Affansen
KS KS Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 21 Kasım 2020 #14 cengover_ekin dedi: Bu mesajın çözümle alakası nedir? @Affansen Genişletmek için tıkla... Boşa gitmesin profilinizde dolu gözüksün diye yaptım. Mutlu değilseniz değiştirebilirim. Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Bu mesajın çözümle alakası nedir? @Affansen Genişletmek için tıkla... Boşa gitmesin profilinizde dolu gözüksün diye yaptım. Mutlu değilseniz değiştirebilirim.
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Kasım 2020 #15 Affansen dedi: Boşa gitmesin profilinizde dolu gözüksün diye yaptım. Mutlu değilseniz değiştirebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben mutluyum, benlik sıkıntı yok. Artı 1 Eksi
Affansen dedi: Boşa gitmesin profilinizde dolu gözüksün diye yaptım. Mutlu değilseniz değiştirebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben mutluyum, benlik sıkıntı yok.