MBRT mi yoksa FreeSync mi açılmalı?

Akatshix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben birkaç gün önce monitör aldım ve aldığım monitör Rampage cyclops CY25R240 modeli. Bu modelde bir şey fark ettim bu her iki ayarı da açmaya kalktığımızda, sadece 1 tanesi açılıyor ve diğeri otomatik olarak kapanıyor. Adlarına yabancı olmam ile beraber bunların hangisinin açık olması veyahut ikisinin de ne halde olmaları hakkında bir bilgim yok. O sebeple bu konuyu açtım. PUBG, Valorant, Apex Legends gibi oyunlarda 200+ FPS üstü alıyorum siz ne dersiniz?

Ryzen 5 5600 6-Core Processor.
NVIDIA GeForce RTX 4060.
16 GB RAM.
1TB SSD.

Gsync aç. MBRT gecikmeyi düşürmek için ekran kalitesin düşürür, parlaklığını düşürür ve genellikle ekranda titremeye yol açar.

Gsync aç. MBRT gecikmeyi düşürmek için ekran kalitesin düşürür, parlaklığını düşürür ve genellikle ekranda titremeye yol açar.
yani zaten freesync açıktı yine de farklı fikirler söz konusu olduğundan sormak istedim teşekkürler.

bir de bir soru soracağım bu NVIDIA denetim masasında takılırken, düşük gecikme modu gördüm. Biraz araştırınca hem açın hem de açmayın diyenler vardı siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Gerek yok giriş gecikmesini azalttığı için Online oyunlarda artı olur sizin için isterseniz açarsınız hikayeli oyunlarda da ama çok bir katkısı olmaz.

Gerek yok giriş gecikmesini azalttığı için Online oyunlarda artı olur sizin için isterseniz açarsınız hikayeli oyunlarda da ama çok bir katkısı olmaz.
Ben siz öyle diyince hikayeli oyunlarda sıkıntı çıkarır zannetmiştim. Teşekkürler zaten ayar kapalıydı sorun çıkacak diye açacağım şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı