LakLukLakLuk Kilopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Lenovo laptopta böyle bir hata alıyorum nasıl düzelteceğim? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-12-06 at 16.13.18.jpeg 99,4 KB · Görüntüleme: 127
Çözüm Soap1907 6 Aralık 2020 LakLukLakLuk dedi: Arkadaşlar Lenovo laptopta böyle bir hata alıyorum nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Bölümlerin tümünü silip tekrar oluşturmayı deneyin.
LakLukLakLuk dedi: Arkadaşlar Lenovo laptopta böyle bir hata alıyorum nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Bölümlerin tümünü silip tekrar oluşturmayı deneyin.
KS KS LakLukLakLuk Kilopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #11 Soap1907 dedi: Bölümlerin tümünü silip tekrar oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim ve işe yaradı. Sorunum çözüldü teşekkürler. Artı 0 Eksi
Soap1907 dedi: Bölümlerin tümünü silip tekrar oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim ve işe yaradı. Sorunum çözüldü teşekkürler.
A akgungokhan Yoctopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #12 Başka PC'de bilgisayarım yönet de disk yöneticisine gir diski görünce sağ tıkla GPT'ya da MBR ise soluk şekilde çıkacaktır. ya da BIOS'tan legacy aç UEFI kapat CSM'yi aç MBR flash ile format at sonra diski yerleştir, görecektir. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Başka PC'de bilgisayarım yönet de disk yöneticisine gir diski görünce sağ tıkla GPT'ya da MBR ise soluk şekilde çıkacaktır. ya da BIOS'tan legacy aç UEFI kapat CSM'yi aç MBR flash ile format at sonra diski yerleştir, görecektir.