MC All the Mods 10 server startup crash

BarssRS

Megapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar,

ATM10 sunucusu açıp arkadaşımla oynayacağım fakat sürekli crash veriyor. Rapora baktığımda mod load hatası gözüküyor 3 tane hata veren modu kaldırıyorum fakat bu sefer eski raporda olmayan modlarda load hatası veriyor bunu yaklasık 10 15 tane teker teker mod silerek denedim ama hep bir sonraki mod hata veriyor.
mods klasörünü silip açtğımda sunucu açılıyor.
Acaba Neoforge loaderı farklı sürümle de denedim ama nafile.

Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• crash-2024-12-31_12.10.16-fml.txt
    80,4 KB · Görüntüleme: 29
Atm10 oynarken takıldığınız yer veya taktik istersen yazabilirsin , aternos üzerinden direkt modpacki kurup girerseniz daha basit olur

Türkiyede atm oynayan ve sosyalleşen insan sayısı çok az... Size bir kıyak olsun oyun başında nethera gittikten sonra refined obsidian armor yapın oyundaki allthe eşyalarından sonraki en güçlü zırh birde herhangi bir büyülü eşyanın büyüsünü kitaba çıkarmak istiyorsan büyü sayısı kadar kitap ve kendisini bir örsle ez aynı anda ben şuan 67. Oyun günümdeyim ortalama 20 saati doldurdum

Atm10 oynarken takıldığınız yer veya taktik istersen yazabilirsin , aternos üzerinden direkt modpacki kurup girerseniz daha basit olur

Türkiyede atm oynayan ve sosyalleşen insan sayısı çok az... Size bir kıyak olsun oyun başında nethera gittikten sonra refined obsidian armor yapın oyundaki allthe eşyalarından sonraki en güçlü zırh birde herhangi bir büyülü eşyanın büyüsünü kitaba çıkarmak istiyorsan büyü sayısı kadar kitap ve kendisini bir örsle ez aynı anda ben şuan 67. Oyun günümdeyim ortalama 20 saati doldurdum
Haha eyvallah dostum açıkcası birileriyle beraber oynamak istiyorum ama malesef sunucu kurmakta problem yasıyorum sunun sebebini bi bulabilsem...

Aternos düşük RAM verdiği için server sürekli "out of memory" sebebiyle crash verip kapanıyor.

Haha eyvallah dostum açıkçası birileriyle beraber oynamak istiyorum ama maalesef sunucu kurmakta problem yasıyorum sunun sebebini bir bulabilsem...

Aternos düşük RAM verdiği için server sürekli "out of Memory" sebebiyle crash verip kapanıyor.

Aternos üst versiyonu var Aternos içinde bulabilirsin cüzi bir ücretle bayağı RAM veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı