MC modlu Survival başlanmalı mı yoksa "Cave Update" beklenmeli mi?

Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Arkadaşlar modlu MC oynamak istiyorum ancak bir sonraki güncelleme itemleri değil araziyi etkileyeceği için mağaralar güncelleme ile değişecek ve duyduğuma göre aralıkta gelecekmiş güncelleme. Ben şimdi başlamak istiyorum eğer şimdi başlarsam bayağı bir şey falan inşa edip cave Update geldiğinde o sürüme geçersem Save dosyam zarar görür mü? Yerin altında eski mağaralar mı olur yeni mağaralar mı? Eğer eskisi olursa bunu reflesh veya reload ile bir çözümü var mı evime zarar vermeden bunu yapabilir miyim? Bu arada sürüm değişeceği için modlar da zarar görecek diyebilirsiniz ancak modlarım harita, lumberjack ve backpack olacağı için sorun yok, yenileyebilirim.

Arkadaşlar modlu MC oynamak istiyorum ancak bir sonraki güncelleme itemleri değil araziyi etkileyeceği için mağaralar güncelleme ile değişecek ve duyduğuma göre aralıkta gelecekmiş güncelleme. Ben şimdi başlamak istiyorum eğer şimdi başlarsam bayağı bir şey falan inşa edip cave Update geldiğinde o sürüme geçersem Save dosyam zarar görür mü? Yerin altında eski mağaralar mı olur yeni mağaralar mı? Eğer eskisi olursa bunu reflesh veya reload ile bir çözümü var mı evime zarar vermeden bunu yapabilir miyim? Bu arada sürüm değişeceği için modlar da zarar görecek diyebilirsiniz ancak modlarım harita, lumberjack ve backpack olacağı için sorun yok, yenileyebilirim.
Tabii ki mağaraların değişmeyecek, değişmesi için yeni harita açman lazım.

Minecraft 5..20 çıksa bile modlu Minecraft'ın yerini tutamaz bence.
Doğru diyorsun ama Cave de bayağı büyük bir güncelleme. Survivalıma aralıktan sonra cave ile devam edebilir miyim bilemiyorum.
O
Tabii ki mağaraların değişmeyecek, değişmesi için yeni harita açman lazım.
Oyunu oynayıp cave update geldiğinde daha önce hiç gitmediğim bir yere gidersem daha önce oyunun hiç renderlamadığı bir yere gidersem yine de olmaz mı?

Doğru diyorsun ama Cave de bayağı büyük bir güncelleme. Survivalıma aralıktan sonra cave ile devam edebilir miyim bilemiyorum.
O

Oyunu oynayıp cave update geldiğinde daha önce hiç gitmediğim bir yere gidersem daha önce oyunun hiç renderlamadığı bir yere gidersem yine de olmaz mı?
Modlar daha da büyük.

Seedleri sıfırlayabiliyorsun. İnşa ettiğin yerler haricinde seedleri sıfırlarsın mağaralar tekrardan oluşmuş olur.

Olur. Minecraft, tüm haritayı bir anda oluşturmuyor. Sen ilerledikçe chunk dediğimiz arazi bölümleri olarak oluşturuyor, bu chunklar da seede göre oluşuyor.

Kısaca sen sürüm yükselttiğinde ve hiç gitmediğin bir yere gittiğinde yeni özelliklere kavuşacaksın :)

Ayrıca eğer yeni sürümde eski sürümdeki blokları, madenleri kaldıran bir güncelleme olmazsa save dosyan bozulmaz. Zaten dünyanın yedeğini alıp girersen bu kaldırılan bloklar hava ile değiştiriliyor.

İnşa ettiğim yere zarar vermeden nasıl seedi sıfırlayabilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı